SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Barman Yeniden Seçildi

0
Güncellendi - 2018-07-03 17:59:03
Barman Yeniden Seçildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyespor'un kulüp başkanı Orhan Barman, Olağan Genel Kurulda güven tazeleyerek, yeniden başkanlığa seçildi.

Malatya Büyükşehir Belediyespor olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Büyükşehir'in kulüp başkanlığını yürüten mevcut başkan Orhan Barman (fotoğrafta önde soldan 4.), yeniden başkanlığa seçildi.

Orhan Barman başkanlığında değişikliğinde yaşandığı Malatya Büyükşehir Belediyespor'un 12 kişilik yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: "Rıdvan Budak, Nebi Yiğit, Seyfullah Özdemir, Veysel Dağılmışgil, Kahraman Fırat, Erkan Van, Rüstem Çatı, Şahin Doğan, Necmettin Özcan, Ramazan Yakıcı, Metin Özcan."

Yedek yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: "Mustafa Bayer, Engin Turan, Halil Karaman, Hasan Yıldırım, Turan Özbey, Şaban Aşıcı, İbrahim Halil Soylu, Şahin Özer, Ömer Süslü, Mustafa Tunay, Mustafa Toy. Denetleme Kurulu Asil üyeler: Aziz Görgeç, Nurettin Karaaslan, Abdurrahman Kızıl."

Denetim Kurulu ise şu isimlerden oluşuyor: "Aziz Görgeç, Nurettin Karaaslan, Abdurrahman Kızıl." Yedek: "Erdal Arıca, Basri Karakuş, Vahap Akdağ."

"VOLEYBOLDA İYİ BİR TAKIM KURACAĞIZ"

Çoğunluğu meclis üyelerinden oluşan yeni yönetimiyle ilk toplantısını gerçekleştiren kulüp başkanı Orhan Barman, bu sezon bazı branşlara daha fazla ağırlık vereceklerini söyledi. Barman, "Daha önce Ahmet başkanla, şimdide Hacı başkanla çalışma fırsatımız oldu. Tabi bize güvenen belediye başkanlarımızı mahcup etmeden, az bütçelerle şehrimizdeki kenarda kalmış spor branşlarını ve spor yapmak isteyen gençlerimizi bir arada tutmanın onurunu yaşıyoruz. Bundan sonra da aynı çizgide gideceğiz" diye konuştu.

Özellikle voleybol branşında beklentilerin olduğuna dikkat çeken Barman, "Şehrin beklentisi Voleybol üzerine. Spor camiasının şampiyonluk beklentisini anlayabiliyorum. Bu sezon biraz daha iyi bir takım kuracağız ama direkt şampiyonluk hedefimiz yok. Fakat elimizde bazı branşlarda artık yetiştirip meyvesini alacağımız sporcular var. Bu branşlara ağırlık vereceğiz. Ferdi sporlarda bir Avrupa şampiyonu, dünya şampiyonu ya da olimpiyat sporcusu neden çıkarmayalım. En büyük hedefimiz bu olacak" ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • zayid yetkin (5 yıl önce)
    zayid yetkin yaşım (44) şimdi dahii futbol oynamak için içim içime sığmıyor belediye sporda 2 yıl görev yaptım gaziantep sanko tarsus idmanyurdu spor klüplerinden teklif geldi muharrem zeyno ve yönetim krulu vermediler beni bunların içinde kahraman abide vardı kaptanım orhan barman
    0
    0
    Yanıtla
  • dursun (5 yıl önce)
    iş yaymayanın iş yapmayanı tekrar seçilmiş maşallah allah esirgesin
    0
    0
    Yanıtla