SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başkana Söyledim, En Az 4 Transfer Şart"

0
Güncellendi - 2018-12-25 00:37:54
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, devre arasında en az 4 transferin yapılması gerektiğini yönetime ilettiğini söyledi.

Bulut, yaptıkları hatalardan ders çıkarıp, kendilerini daha da geliştirmeleri gerektiğini dile getirdi.

Ligin ilk yarısını iyi bir şekilde geçirdiklerini ifade eden Bulut, "Takımımız şimdi tatile gidecek. İyi dinlenip, ikinci yarıya iyi bir şekilde hazırlanacağız. Tabi yeni gelecek transferlerle ikinci yarıya iyi hazırlanacağız. Ligin ilk yarısına nasıl iyi bir giriş yaptıysak, ikinci yarıya da öyle bir giriş yapmak istiyoruz" dedi.

Bulut, ilk yarıda 29 puan topladıklarını anımsatarak, "Ligin ikinci yarısı daha zorlu geçecek. İlk yarı bizim adımıza çok iyi geçti. İkinci yarıyı da aynı şekilde geçirmek istiyoruz. Takıma gelecek yeni oyuncularla birlikte ikinci yarıya iyi hazırlanıp, yolumuza güzel bir şekilde devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Başarılı teknik adam, devre arasında istediği transferleri yönetime ilettiğini kaydederek, "Geçen hafta ve bu hafta içerisinde başkanıma söyledim. Başkanımıza 4 transfer göstermiştim ama 5'te olabilir. 4 ya da 5 transfer yapacağız. En az 4 transfer yapmamız gerekiyor ki bu yerimizi koruyalım ya da ilk 6'nın içerisinde yer alalım. O yüzden o 4 transfer şart. Umut ediyorum ki başkan ve yönetim bu transferleri en kısa süre içerisinde gerçekleştirir" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Bugün Türk futbolunun yerlerde sürünmesinin en başta gelen sebebi yabancı oyuncu sınırının kalkmasıdır.bunun yanında 35 yaşında ahı gitmiş vahı kalmış oyunculara 10 milyon Euro nun üzerinde para verilip Türk futbolunun geleceği katledilmiştir.bugün milli takımda oynatacak futbolcu bulamıyoruz.Alman 2.liginde ki türk futbolculara bel bağlıyoruz.bizde aynı hataya düşmeyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • suat dayı (5 yıl önce)
    İMPARATOR bizi ŞAMPİYON yap.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    2-3 hafta önce takımı olgunlaştırın, 4-5 adam dışında diğerleri yeterli kaliteye sahip değil diye yorum yaptığımda bazı arkadaşlar bana burda bir sürü laf etmişlerdi. Hadi Erol hocaya da laf edin şimdi! Bakın aynı şeyleri söylüyor adam. Konuşuyorsak boş konuşmuyoruz. O bana laf yetiştiren arkadaşlara cevabımı Erol hocam verdi! Bu da onlara ders olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz (5 yıl önce)
    Polonyalı milli stoper Michal Pazdan transferi hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    sayın hocam dört transfer diyosun ama.. acaba yönetimden aynı nakaratmı olacak. yine gecikme yine kampa transferi yetiştirmeme olursa şaşma.. hayırlısı diyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (5 yıl önce)
    Hocam Erkan Kaş Tatil yapmasın o yağlarını eritsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynenn kilo versee kndine gelecek fena topçu değil
    0
    0
    Yanıtla