SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başsavcıdan MASİAD Ziyareti

0
Güncellendi - 2018-11-23 03:35:40
Başsavcıdan MASİAD Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği ( MASİAD)'ne gerçekleştirdiği ziyarette  dernek faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Muhammet Savran dernek yöneticilerinin faaliyet alanları hakkında da bilgiler alarak MASİAD ‘ın Malatya sanayisine ve iş dünyasına yapmış olduğu katkının son derece önemli olduğunu vurguladı. Gelişen ve büyüyen kent olabilmek için sanayinin ve üretimin güçlü olmasını vurgulayan Savran, “ Bu çatı altında birleşen tüm üyelerin bu büyüme ve gelişme için canı gönülden çaba sarf ettiklerine inanmaktayım. Gösterilen bu çaba ve gayretin hiçbir zaman boşa gitmeyeceğine ve bizlerinde bu gayrete destek olmak için elimizden geldiğini belirtmek isterim. MASİAD ‘a kente sağlamış olduğu katkıların dolayı teşekkürlerimi sunar başarılarının devamını dilerim  ” dedi.

MASİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güngör ve Yönetim Kurulu Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. MASİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güngör yapılan ziyarette Başsavcı Savran ’a dernek ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Dernekte 50 İş İnsanının faaliyette olduğunu, yaklaşık 2.500 kişiye istihdam sağladıklarını belirtti. Gerek hizmet sektöründe gerekse organize sanayi bölgelerinde faaliyet gösteren üyeler ile MASİAD olarak kente daha fazla nasıl bir değer kazandırılır, istihdam artışı nasıl sağlanır ve kentin refah seviyesinin artırılması yönünde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız