SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi'de Liseler Arası Müzik Yarışması Yapıldı

Battalgazi'de Liseler Arası Müzik Yarışması Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bu yıl ilki düzenlenen Arslantepe Liseler arası müzik yarışmasında dereceye girenler belli oldu.

Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl ilki düzenlenen Arslantepe Liseler arası müzik yarışmasında 30 öğrenci ses, 16 öğrenci ise enstrüman kategorisinde yarıştı.

Battalgazi Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen, İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik öğretmenliği öğretim üyelerinden Doç. Dr. Engin Gürpınar, Doktora Öğretim Üyesi Ozan Eroy ve Turgut Özal Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Öğretim Elemanı Hüseyin Göçer’in jüri üyeliğini yaptığı toplamda 46 öğrencinin katılım sağladığı yarışmada; Ses kategorisinde, Erdem- Kartal 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Lisesi,Ege Bayram- Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Melike Gürcü -20 Mayıs Vakfı Anadolu Lisesi , Enstrüman Kategorisinde ise Serin Hasar- Şehit Ekrem Toktamış Anadolu Lisesi, Miraç İçel- 20 Mayıs Vakfı Anadolu Lisesi, Deniz Bilen- TED Koleji Anadolu Lisesi öğrencileri dereceye layık görüldü.

Program ses kategorisinde derece elde eden öğrencilere bağlama, enstrüman kategorisindeki öğrencilere keman ve gitar hediye edilmesiyle son bulurken, yarışmaya katılım sağlayan tüm öğrencilere katılım belgesi ve öğretmenlere de teşekkür belgesi takdim edildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Enver KALAYCIOĞLU (2 yıl önce)
    Bu haber beni çok mutlu etti.2000-2010 yılları arasında 20 Mayıs Vakfı Turgut Özal lisesinde çalışmıştım. Malatya da Liseler Arası müzik yarışmasına öğrencilerimizden yetenekli olanları alıp müzik öğretmenlerimizle birlikte çalıştırıp yarışmalara katılıyorduk. Malatya dereceleri alıyorduk. Bir yarışma sonrası öğrencilerimi arabama aldığım gibi korolar çarpışıyor yarışmasına kattım kutsinin huzurunda yapılan bu yarışmada üç öğrencim korolar çarpışıyor korosuna girmeye hak kazandı.onlardan iki si koroda oldu. Koromuz Türkiye birincisi olunca büyük gurur duymuştum. Musiki Cemiyetimizin elemanları ile öiki öğrencim bu başarıya imza atmıştı. Şu anda 20 Mayıs Vakfı Turgut Özal Lisesinde bayrağı bıraktığımız meslektaşlarımın devam ettirmesi başarılar kazanmaları beni mutlu etmiştir...
    %100
    %0
    Yanıtla