SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi'de Yol Yatırımları

0
Güncellendi - 2020-07-04 03:04:31
Battalgazi'de Yol Yatırımları
A- A+ PAYLAŞ

Güder yol çalışmalarını inceledi

Battalgazi Belediyesi İlçe sınırları içerisinde 15 ayda 23 km’lik yeni imar yolu ve yol açma çalışması gerçekleştirdi.

Battalgazi Belediyesi’nden yapılan açıklamada imar ile ilgili konularda da yoğun bir şekilde çalışma yürütüldüğü belirtildi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ,yapılan çalışmaları yerinde inceledi. İlçede son 1 ay içerisinde 8 km imar yolu ve yol açma çalışması gerçekleştirildi. 31 Mart yerel seçimlerinden bu zamana kadar 23 Km’lik yol çalışması yapıldı. İlçenin farklı noktalarında yapılan çalışmalarda ilk olarak alt yapı çalışmaları yapılırken, daha sonra gerekli stabilize ve asfaltlama işlemi yapılıyor. Geçen 15 ay içerisinde rekor derecede yol çalışması gerçekleştirdik. Pandemi ve Depreme rağmen hizmetlerimizi aksatmamak için tüm ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz.  Battalgazi Belediyesi olarak bu yeni imar yolları ve yol açma çalışmalarına 5 milyon TL civarında yatırım gerçekleştirdi” dedi.

Havaların ısınmasıyla birlikte yol çalışmalarına ağırlık verildiğini ifade eden Güder: “2020 yılı içerisinde, Hanımınçiftliği mahallesi’nde 2 bin metre, Çöşnük Mahallesi’nde bin metre, Orduzu Mahallesi’nde 3 bin metre ve Çamurlu Mahallesi’nde 200 metre olmak üzere 5 bin 200 metre imar yolu açılırken;  Hisartepe Mahallesi’nde 300 metre, Yaygın Mahallesi’nde bin metre, Uluköy Mahallesi’nde bin 400 metre ve Gülümuşağı Mahallesi’nde bin 100 metre olmak üzere 3 bin 800 metre yol açma çalışması yapılarak ilçe halkının hizmetine sunuldu. Yapılan çalışmalar sonrası 2020 yılında Battalgazi ilçe sınırlarında 10 bin metre yol yeni yol açıldı” şeklinde konuştu.

Yeni imar yolları için de çalışmaların sürdüğünü bilgisini veren Güder: “Son olarak Çöşnük Mahallesi’nde Ulupınar ve Memur Sen TOKİ alt kısmında 1 Km’lik,  Orduzu Bahçebaşı’nda 3 Km’lik ve Çamurlu Mahallesi’nde 300 metre olmak 4 bin 300 metre yeni yolu da Temmuz ayında vatandaşın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Daha yaşanabilir bir Battalgazi oluşturmak için çalışmalarımız sürecek. 2020 yılı sonuna kadar en az 20 bin metrelik imar yolunu daha hizmete açmayı planlıyoruz. Yollar öncelikle alt yapı çalışmasının yapılacağı düzeye getirilerek alt yapı çalışmasında tamamlanmasının ardından asfaltlanarak kullanıma hazır hale getirilecek” dedi.

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Yusuf (3 yıl önce)
    Orduzu da 3 yıldır 200 metre yolu asfalt yaptıramadık defalarca başvuru yapmamıza rağmen. Yıllardır yaz ayında toz kış ayında çamurdan geçilmiyor siz neyin reklamanı yapıyorsunuz buradan.... yanınızdan fotoğrafçınızı ayırmayın attığınız her adımı hizmet diye reklamını yapın...
    0
    0
    Yanıtla