SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Prof.Dr. Bayansalduz, Dokuz Eylül'de Dekan Vekili Oldu

0
Güncellendi - 2021-07-29 02:47:24
Prof.Dr. Bayansalduz, Dokuz Eylül'de Dekan Vekili Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Bir dönem Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de yapan Malatyalı bilim insanı Prof. Dr. Mehmet Bayansalduz, Dokuz Eylül Üniversitesi Necat Hepkon Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekilliği'ne atandı.

Uşak Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı iken İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'ne geçen Prof. Dr. Mehmet Bayansalduz, Rektör Prof. Dr. Nükhet Hotar tarafından, geçtiğimiz günlerde, Necat Hepkon Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekilliği'ne getirildi.

Atama ile ilgili olarak Dokuz Eylül Üniversitesi tarafından yapılan paylaşımda, "Necat Hepkon Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekilliğine Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Bayansalduz görevlendirilmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz" denildi.

Malatya'yı ulusal ve uluslararası spor organizasyonları ile anılır konuma getirmişti

Mehmet Bayansalduz, Malatya’da 2004-2008 yılları arasında Gençlik ve Spor Müdürlüğü yaptığı dönemde Malatya’yı ulusal çaptaki spor organizasyonlarıyla anılır hale getirmişti.  Kente çok sayıda çim saha ve spor tesisi kazandıran, bu yönüyle kentin en başarılı il müdürü olarak gösterildiği sırada görevden alınan Mehmet Bayansalduz'un yerine, dönemin AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı'nın kardeşi Sadi Fındıklı atanmıştı. Fındıklı, Gençlik ve Spor ile KYK (Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu) birleştirilmesinin ve oluşturulan il müdürlüğüne Ebu Bekir Kayhan'ın atanmasına kadar bu görevi sürdürmüştü.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: Prof.Dr. Bayansalduz (sol başta), Dokuz Eylül Üniversitesi'nin Malatya doğumlu rektörü Prof.Dr. Nükhet Hotar'ı ziyaretinde..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Nihat (2 yıl önce)
    Hayırlı olsun, başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (2 yıl önce)
    Değerli hemşehrimiz Erciyes universitesinde öğretim görevlisi idi liyakat sahibi birisi olduğu için kendisi istemesede iimiz gençlik ve Spor hizmetleri il müdürlüğüne getirildi,sonrasını herkes biliyor,yıl 1978 Mersin MTTB katıldığım bir toplantıda bir abimiz yaptığı konuşmada gençler hayatta makam,mevki peşinde koşmayın,bir makam ve mevki sizi işin ehli olarak görenler tarafından teklif edilirse gunlerce düşünün yapamiyacaginiz bir görev ise kibarca reddetmeyi biliniz demişti, dostlar rahmetli olan değerli büyüğümüz makam ve mevki peşinde koşanları,birbirlerinin ayağına çelme takanlari gorseydi acaba ne yapardı,şahsen ben ehliyet ,liyakat diye diye geldiğimiz bu güne çok üzülüyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • EROL ÇAĞLI (2 yıl önce)
    onur duyduk gurur duyduk allah yardımcınız olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Hemşehrimiz gençlik Spor il müdürü olarak güzel çalışmalar yapmıştır,ama gel gör ki birileri kardeşine yer açmak için sayın Mehmet beyi ilimizden göndermiştir,onunla gurur duyuyoruz, başarılar diliyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Hemşehrimize başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahapgülezgin (2 yıl önce)
    hayırlı olsun Hocamıza, çalışkan ve dürüst, kişilikli bir vatansever, daha iyi yerlerde görmek dileriz.
    0
    0
    Yanıtla