SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Berberler ve Kuaförlerde Toptaş Yeniden

0
Güncellendi - 2022-01-11 22:02:48
Berberler ve Kuaförlerde Toptaş Yeniden
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Berberler ve Kuaförler Odasının 3 adayın yarıştığı genel kurulunda mevcut başkan Ramazan Toptaş açık farkla yeniden seçildi.

Malatya Berberler ve Kuaförler Odasının genel kurulu Öğretmenevi’nde yapıldı. TESK Yönetim Kurulu Üyesi Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin, Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş, esnaf odası başkanlarının da katıldığı genel kurul da mevcut başkan Ramazan Toptaş ile birlikte Murat Yaşılak ve Şener Eroğlu aday oldular.

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş Divan Başkanı olurken, açılışta konuşan MESOB Başkanı Şevket Keskin, genel kurulların birlik ve beraberlik içinde geçtiğini belirtti.

Seçim sonucunda mevcut başkan Ramazan Toptaş 609 oy alarak yeniden başkan seçilirken, Murat Yaşılak 61 ve Şener Eroğlu ise 51 oy aldı.

Ramazan Toptaş’ın başkanlığındaki Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Yönetim Kurulu Gülistan Baygit Sevim, Mehmet Fırat, Yurdagül Salman, Nusret Çok, Yaşar Sertbaş, Muhammed Nebi Emre, Bayram Özşahin ve Vahdettin Avar’dan oluştu. Denetim Kurulu’na ise Canan Kalkan, Selçuk Parlak ve Kadir Dağlar seçildi.

malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Boşa genel kurul yapıyorlar. Tüm oda başkanları ölene kadar görevdedir deyin geçin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osmancan (2 yıl önce)
    Corona is coming :) kocaman adamlar şu sorumsuzluğa bakın , Ahhh Malatyaaaa Ahhh sen bu adamlara kalacak memlekmiydin …
    0
    0
    Yanıtla