SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Berfin Fırtınası Esti, MBSK Kazandı

0
Güncellendi - 2019-12-09 01:04:40
Berfin Fırtınası Esti, MBSK Kazandı
A- A+ PAYLAŞ

TFF Kadınlar Futbol 3.Lig 7.Grup’ta Malatya Bayanlar Spor Kulübü, sahasında Şanlıurfa Gençlik Spor’u 3-1 mağlup etti.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, grupta 5.haftada sahasında Şanlıurfa Gençlik Spor’u konuk etti. Yeşiltepe Spor Kompleksi 3 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Mehmet Ildız, Turabi Doğan, Fatih Ayyıldız hakem üçlüsü yönetti.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü sahaya Aylin Arduç, Melike Murat, İkranur Sarıgül, Dilara Sultan Akduman, Ayşe Aydemir, Saime Keskin, Burcu Çakır, Seda Erdem, Kübra Yenigün, Fadime Özbey, Berfin Fırat on biriyle çıktı.

Şanlıurfa Gençlik Spor ise Helim Açma, Neslişah Kılıç, Cemre Çetinkaya, Fatma Karabulut, Sidar Bulut, Kadriye Acar, Zeynep Basan, Gülistan Karsak, Neslihan Demirdögen, Ayşe Akkuş, Mehtap Yeşildağ on biriyle mücadele etti.

Şanlıurfa Gençlik Spor, mücadelenin 9.dakikasında Neslihan Demirdögen’in kaydettiği golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. 

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 60.dakikada Berfin Fırat’ın golüyle 1-1’lik eşitliği yakaladı. Berfin Fırat, 70.dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve takımını 2-1 öne geçirdi. Fırat, yıldızlaştığı karşılaşmanın 78.dakikasında kendisinin ve takımının 3.golüne imza attı. 

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 1-0 geriye düştüğü karşılamayı 3-1 kazanarak, kritik bir galibiyet almış oldu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Berfin Fırat (beyaz formalı) Şanlıurfa maçında takımının 3 golünü attı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız