SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beşiktaş Çalışıyor, YMS Perşembe'ye Kadar İzinli!

0
Güncellendi - 2021-09-02 20:35:31
Beşiktaş Çalışıyor, YMS Perşembe'ye Kadar İzinli!
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un, Beşiktaş maçı hazırlıklarına Perşembe günü başlayacağı bildirildi.

Geçtiğimiz Cumartesi akşam Malatya'da oynanan karşılaşmada Gaziantep FK'yi 2-0 mağlup eden Yeni Malatyaspor'da, milli maç arası nedeniyle futbolculara 4 gün izin verilmişti.

Ligde 4. maçını önümüzdeki hafta sonunda deplasmanda Beşiktaş ile oynayacak olan Yeni Malatyaspor'lu futbolcuların, Perşembe günü Malatya'da toplanarak bu maçın hazırlıklarına başlayacağı bildirildi.

BEŞİKTAŞ HAZIRIKLARINI SÜRDÜRÜYOR..

Bu arada, Beşiktaş, Süper Lig’in 4. haftasında Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Salı sabah ve  akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde akşam Teknik Direktörü Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Ardından 5’e 2 ve top kapma çalışmaları yapıldı. Antrenman, dar alanda oynanan çift kale maçla sona erdi.

Siyah-beyazlılar Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına, Çarşamba saat 17.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- İstanbul, iha

FOTO: Cumartesi günkü Gaziantep FK galibiyetinden sonra taraftarları selamlayan YMS'li futbolcular

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    "Nasıl olsa yenileceğiz, kendimizi niye yoracağız" mı acaba? Hiç sanmıyorum. Vardır Malatyasporun da bir planı. Planın tutup tutmayacağını göreceğiz yakında.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    aşağıdaki yorumlara gerçektten de üzlüyorum.. beşiktaşın haricinde 19. takım 4. gün izin verdi oyuncularına. neden malatyayı bu kadar kötülüyorsunuz.. malatya beşiktaştan yok 5. yer yok 6 yer. ne bu yaa bu nasıl malatyalılık. antep beşiktaş maçında antep galibiyeti kaçırmış. sen burda antebi 2.0 yeniyosun hala takımı kötülüyosunuz yaa.. ne yani beşiktaşa farklı yenilirse kınamı yakacaksınız
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer canbay (3 yıl önce)
    Öznur kablo Beşiktaştan en az yarım düzüne golle döner.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sizde takla atarsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (3 yıl önce)
    Bi 5 tane daha yeriz ne çiftlik ne çiftlik adil in çiftliği olmuş bala şansa iki galibiyet futbol sıfır topla oynama da hep geride kadro kalitesi düşük Adem büyük ve tetteh bireysel çabası ile 6 puan alındı kadro çok yetersiz kümeye ilk aday bizim takım tartışmasızz
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen kimsin neyin hesabını soruyorsun.ortalığı karıştırmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Düşün bu takımın yakasından.Yenildigi zaman utanmazsanız davul çıldıracaksınız. Neye,kime hizmet ediyorsunuz?takımın dinlenmeyede ihtiyacı var.Bu takımın başında bu işin içinden gelmiş ilmini okumuş teknik heyet var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haini baş yapmışlar ilk işi babasını asmis
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Ribery, Caner Erkin, Sinan Gümüş, Cisse, Dirar, Lens, Emre Akbaba… Transferler nerde?
    0
    0
    Yanıtla
  • isimlerini saydıkların top oynasaydı kendi takımlarından kovalanmazdı ayrıca o isimler milyon eurulara oynuyorlar ve İstanbul alemlerinde alemi seçiyorlar Malatyalı çok bilmiş
    0
    0
    Yanıtla