SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Beylerderesi Piknik Alanı' İlgi Görüyor

0
Güncellendi - 2019-04-29 01:32:44
'Beylerderesi Piknik Alanı' İlgi Görüyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi tarafından hizmete sunulan sosyal tesis ve park alanlarına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

“MODERN YAŞAM ALANLARIMIZ KENTİN MİMARİSİNE ARTI DEĞERLER KATIYOR”

Yeşilyurt’un tüm mahallelerinde çocuk oyun alanlarının sayısını artırdıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Belediye olarak mahallelerimize yeni nesil modern oyun parkları kazandırıyoruz. Parklarımız çocuklarımızın zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlayan, güven içerisinde ve sağlıklı bir şekilde vakit geçirebilecekleri alanlar olmasını önemsiyoruz. Milletimizin ihtiyaçlarını biliyoruz, tespit ediyoruz ve onların ihtiyaçlarına göre projelerimizi uyguluyoruz. Bir yandan yeni parklar yaparken bir yandan da mevcut parkları bulunduğu bölgedeki hemşerilerimizin ihtiyaç ve taleplerine göre yeniliyoruz. İlçemize daha geniş yeşil alanlar, daha güzel parklar kazandırmak için bugüne kadar 108 parkı hizmete sunarken, bu çalışmalar neticesinde 376 bin 576 metrekare yeşil alanı ilçemize kazandırmış olduk. Hizmetlerimizin temel hedefi; vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın mutlu ve huzurlu olmasıdır. Kentimizin estetik dokusuna ve yaşam kalitesine katkı sağlayan sosyal yaşam alanlarımızın sayısını artırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Çocuklarımızın yaşadığı kentte huzurlu ve mutlu bir şekilde hayatını sürdürmesi, çocukluğunu tam anlamıyla yaşaması için bizde üzerimize düşenleri yapmaya çaba sarf ediyoruz. Parklarımızın ilçemizin ve bölgemizin sosyokültürel ve çevreyle ilgili özelliklerine en uygun olacak şekilde projelendirilmesi ve hizmete girmesine özen gösteriyoruz” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediyesinin hizmete sunduğu sosyal tesis ve park alanlarına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, güzel havanın tadını çıkartırken, çocuklar ise gönüllerince eğleniyorlar. Oyun alanlarında oyunlar oynayıp, keyif dolu saatler geçiren çocukların mutluluğu gözlerinden okunuyor.

Yeşilyurt Belediyesinin dev yatırımları arasında yer alan ‘Beylerderesi Şehir Parkı’ projesinin uygulanacağı alanda hizmete giren yeni park alanındaki imkânlardan faydalanan vatandaşlar, bir yandan su seviyesi yükselen Baraj Göleti etrafında yürüyüş yapıp, güzel havanın tadını çıkartırken diğer taraftan askeri teçhizatların yer aldığı Savunma Sanayi ve Savaş Makineleri Açık Hava Müzesine yerleştirilen uçak ve tanka büyük ilgi gösteriyorlar.

Park alanı içerisindeki kamelyalarda oturup sohbet edip, piknik yapan vatandaşlar,  sağlıklı bir hayat için yürüyüş yapmayı ihmal etmiyorlar.  Savunma Sanayi ve Savaş Makineleri Açık Hava Müzesinde yer almaya başlayan askeri teçhizatlara ilgi gösteren vatandaşlar, çocuklarıyla birlikte bol bol fotoğraf çektirip, keyifli anlar yaşıyorlar.

Parkta yürüyüş yapan, oturma alanlarında dinlenen, çocuklarını oyun alanlarında oynamaya getiren vatandaşlar, Yeşilyurt’ta farklı ve ayrıcalıklı yaşam koşullarını tam manasıyla yaşadıklarını ifade ederken, ilçeye kazandırılan çok amaçlı sosyal yaşam alanlarından dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkür ettiler.

Yeşilyurt’taki park alanlarından memnun olduklarını ifade eden Sibel Gül isimli bir vatandaş, “Gerçekten çok memnunuz, komşularımızla parka geliyoruz, dinleniyoruz, sohbet ediyoruz, bundan daha güzel bir şey olur mu, emeği geçenlerden Allah razı olsun “ dedi.

Mehmet Erdem isimli bir vatandaş ise, Yeşilyurt İlçesindeki park alanlarının çok nezih ve güzel olduğunu ifade ederken, “ Park alanlarımız her açıdan güzel, bize düşen görev; bu park alanlarına temiz bakmaktır, çöpleri kutularına atarsak buralar daha güzel olur, sadece Belediye’ye bırakmamak lazım. Bende yürüyüş yapıyorum, çok beğeniyorum” dedi.

Parkta ailesiyle vakit geçiren Mehmet Balaban isimli bir vatandaş, “ Verilen her emeğe saygı duymak lazım, Yeşilyurt Belediyesi her açıdan güzel park alanlarını bizlerin hizmetine sunuyor, bizlerde buraya gelip keyifli vakit geçiriyoruz. Gerek park alanları gerekse de buradaki savaş müzesi çok güzel olmuş, emeği geçen başta Belediye Başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Melike (2 yıl önce)
    Keske hayvanların şu sicak zamanda şu icebilecegi yem yiyebilecegi alanlar da yapılsa belediye sokak hayvanlarına fazla ilgilenmiyor yazık onlar da Bi can sonuçta çoğu aç bakımsız ve hasta lütfen daha fazla ilgi gösterilirse mutlu oluruz
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (5 yıl önce)
    Öncelikle yapılan proje vatandaşa yapılan güzel hizmetlerden biri olmuştur emeği geçenlere teşekkkür ederiz.Ancak projenin eksikleri biran önce tamamlanmalıdır.Bunlar gölet üzerindeki köprü,parkın tamamlanmayan kısmı ve en önemlisi tuvalet...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Belediyemiz güzel bir hizmet yapmış.Ancak bilinçsiz bazı vatandaşlar kamelyaların odunlarını dahi parçalayıp mangal yakıyor.Böyle giderse herşey harap olur.Bekçi veya zabıta konulup hem asayiş hemde park korunmalı.Birde içme suyu ve lavabo,mescit vb yapılmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerem (5 yıl önce)
    Çok güzel olmuş.Mehmet Cinar'i tebrik ediyorum.insallah diğer belediyelerede örnek olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Sahin (5 yıl önce)
    Çocuk parkininda zemininin beton yapıldığını dünyada ilk malatyada gördüm Üzücü vahim bir durum devletin varlığını taran ediyorlar bilincsiz yöneticiler
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim Kocaaslan (5 yıl önce)
    Güzel olmuş Lakin geliştirilmesi gerekiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Çelik (5 yıl önce)
    Keşke bu tür parklar yapılırken sadece yaşlılar ve çocuklar değil de gençlerde düşünülse voleybol basketbol masa tenisi kort tenisi halı saha vs vs sporları için alanlar yapılsa ve buralarda gençlerimiz enerjilerini tüketse ne kadar faydalı olur kendileri için ve toplum için çünki spor kötü alışkanlıklardan men eder
    0
    0
    Yanıtla
  • yesim (5 yıl önce)
    gölet kenarına önlem alınmış mı güvenlik çalışıyormu yangın söndürme önlemi alınmış mı acaba? bilmediğim görmediğim için soruyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya sever (5 yıl önce)yesim isimli kullanıcı yorumuna
    sen zaten güvenlik önlemcisin napacan soruyorsun :) ne boş işlerle uğraşıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • ELEŞTİRMEK İÇİN ELEŞTİRİYORLAR....
    0
    0
    Yanıtla