SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beylerderesi Viyadüğü'nde Kaza.. 11 Yaralı

Beylerderesi Viyadüğü'nde Kaza.. 11 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Beylerderesi Viyadüğü üzerinde meydana gelen ve OSB'deki fabrikaların servis araçlarının karıştığı kazada 11 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza saat 18.40 sıralarında Beylerderesi Turgut Özal Viyadüğü'nde oldu. D.Ö. yönetiminde bulunan 44 S 0611 plakalı servis otobüsüyle Organize Sanayi Bölgesi'nden il merkezine gelmekte iken, viyadük üzerinde önünde giden E.A. yönetimindeki 44 S 0633 plakalı servis otobüsüne arkadan çarptı.

Kaza sırasında, servis araçlarında bulunan ve fabrika işçileri oldukları öğrenilen M.G.(28), E.Y.(46), M.A.(42), G.D.(34), D.Y.(21), R.T.(46), Ç.K.(50), S.T.(52), Z.A.(40), N.A.(52) ve M.Ç.(50) yaralandılar. 

Yaralılara olay yerine gelen ambulans görevlileri ilk müdahaleyi yaptı. Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar arasında durumu ağır olan bulunmadığı  öğrenildi.

Kaza nedeniyle, aynı zamanda Malatya- Kayseri karayolu üzerinde bulunan viyadükte trafik bir süre aksadı.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • soundofsilence (2 yıl önce)
    servisçiler özellikle iş çıkışlarında kendilerini tren vagonu zannettikleri için lokomotif ani fren yapınca arkadakiler de tamponlarına sinek gibi yapışıyorlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • veli (2 yıl önce)
    Eski araçlarla milleti götürüyorlar denetleyen yok
    %100
    %0
    Yanıtla
  • faih (2 yıl önce)
    Servis sürücülerinin kural ihlali yapanları fazla. Özellilkle organize sanayi bölgesinde çıkanlarda belirgin olarak fazla.Diğer sürücülerin can güvenliğini hiçe sayıyorlar. Acaba yetişmeleri gereken yerler mi var
    %100
    %0
    Yanıtla
  • abdullah (2 yıl önce)
    denetimin sıfır olduğu herkesin kendine göre kural koydugu bir il de yaşarsanız böyle olaylar maalesef kaçınılmaz olmaktadır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • irfan (2 yıl önce)
    servis şoförleri işçileri alıyor sanki servis değilde ambulans kullanıyorlar öyle araç kullanıyorlarki tampon tampona öndeki fren yapınca sekiz on araç birbirine giriyor bu yıllarca devam ediyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • erkan (2 yıl önce)
    Malatya'lı rumuzlu arkadaş bu kazanın yolla hiçbir ilgisi yok tamamen insan hatası.Türkiye'deki kazaların büyük çoğunluğu insan hatası.Çok şükür çok güzel yolarımız var.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Madem yolların güzel neden hersene en az üç dört kaza aynı yolda gerçekleşiyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • Yolcu (2 yıl önce)
    Viyadüte gerçekleşen kazaların en büyük sebebi bazı servis şoförleri gerçekten o kadar saygısızlar ki araçlarını başka araçların üstüne sürmeler mi dersiniz, yolu kapatmak mı dersiniz, adeta formula yarışı yapıyorlar bu arkadaşların acilen eğitilmesi gerekli vesselam
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    viyadük yapılırken 40cm kot farkı olduğunu ,muhalefet dile getirince ,yalan olduğu söylenmiş bunu söyleyenler vatan hainliği ile suçlanmıştı.her geçişte ortadaki katmana gelince .....
    %36
    %64
    Yanıtla
  • hacı (2 yıl önce)
    bu resimdeki servis aracı afrika da kalmadı..yolda nasıl gidiyor ..:)
    %91
    %9
    Yanıtla
  • hakan (2 yıl önce)
    HErgün kaza biri çözüm bulamıyor çıkıpta malatya trafiği felç
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Canan (2 yıl önce)
    Servis minibüsleri adeta yarış yapiyorlar bu bölgeye özellikle fabrika çıkışları yola arks arkaya radar konulmalı gezici radar konulmalı yoksa hergun canlar gidecek
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Gurbet (2 yıl önce)
    O servis suruculeri adeta yaris halinde bircogu sollama seridini kullanip yariş yapiyor denetimde sıfır zaten yinede Allahtan kaza sayısı az
    %100
    %0
    Yanıtla