SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bıçaklandı, Duran Kalbi Çalıştırıldı Ama Kurtarılamadı..

0
Güncellendi - 2020-10-21 23:25:04
Bıçaklandı, Duran Kalbi Çalıştırıldı Ama Kurtarılamadı..
A- A+ PAYLAŞ

SUÇ ALETİNİ TARLAYA ATMIŞLAR.. Malatya'da bıçaklı kavgada ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan şahıs, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Alınan bilgiye göre, Cemal Gürsel Mahallesi'nde güvercin besleyen Ahmet Şinasi Durdu (40) ile aralarında daha önceden husumet bulunduğu iddia edilen V.U. arasında dün gece tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine V.U, Ahmet Şinasi Durdu'yu vücudunun 3 yerinden bıçakladı.

Ağır yaralanan Durdu'nun, 112 Acil Servis ekipleri tarafından kaldırıldığı Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde duran kalbi yeniden çalıştırıldı ve ancak  daha sonra hayatını kaybetti.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekipler, cinayet şüphelisi V.U. ile E.S'yi Paşaköşkü Mahallesi'nde yakaladı. Şüphelilerin bir tarlaya attıklarını söyledikleri suç aleti ise bulunamadı.

Zanlılar, işlemleri için emniyete götürüldü.

iha- AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Yavuz araci (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin abim benim
    0
    0
    Yanıtla