SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Bürokrat Vekaleten Yürüttüğü Göreve Atandı

0
Güncellendi - 2021-09-05 02:15:29
Malatyalı Bürokrat Vekaleten Yürüttüğü Göreve Atandı
A- A+ PAYLAŞ

Bir süreden bu yana, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı - Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten, Malatyalı bürokrat Nejat Fırat, bu göreve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından asaleten atandı.

Resmi Gazete'nin 4 Mayıs 2021 tarihli nüshasında yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı'nda, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda açık bulunan Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü'ne 3 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3. maddeleri gereğince Nejat Fırat atanmıştır" denidi.

Nejat Fırat, meslek yaşamına 1980 yılında Malatya'da, TCDD 5. Bölge Müdürlüğü'nde başlamış, 1999-2000 yıllarında da TCDD 5. Bölge Müdürü olarak görev yapmıştı.

Nejat Fırat kimdir?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın internet sitesinde yer alan Nejat Fırat'ın biyografik bilgileri şöyle:

Nejat Fırat, 1961 yılında Malatya'da doğdu.

Fırat, 1982 yılında Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu.

1980 yılında Malatya TCDD 5. Bölge Müdürlüğü'nde göreve başlayan Nejat Fırat, 1999 yılına kadar Malatya TCDD 5.Bölge Müdürlüğü'nde bir çok görevde bulundu. Fırat, 1999 - 2000 yılları arasından Malatya TCDD 5.Bölge Müdürlüğü'ne Bölge Müdürü olarak atandı; daha sonra İstanbul TCDD 1.Bölge Müdürlüğü, Ankara TCDD Genel Müdürlüğü Mali İşler Daire Başkanlığı, Ankara TCDD Genel Müdürlüğü Müşavirliği görevlerinde bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü olarak görev yapan Nejat Fırat, aynı zamanda Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı görevini de vekaleten yürütüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mustafa Kadıoğlu (3 yıl önce)
    Nejat Fırat beyefendi kardeşime asaleten atanmış olduğu bu görevde üstün başarı dileklerimi sunar sağlık ve huzurlu bir ömür dilerim. Nejat bey kardeşim siz her Malatyalının her zaman iftihar edeceği bir insansınız Allah sizi bu millete ve Malatya ya daha üstün hizmetler etmeyi nasip etsin.
    0
    0
    Yanıtla