SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bir Koyup Üç Alacaksınız' Demiş, Çarpmışlar!

0
Güncellendi - 2021-08-01 12:00:20
'Bir Koyup Üç Alacaksınız' Demiş, Çarpmışlar!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, hurda ihalelerine giren 2 kişiyi 'Bir koyup üç alacaksınız' diyerek 2,3 milyon TL dolandıranlardan biri yakalanırken, biri yurt dışına kaçan 3 şüpheli aranıyor.

Edinilen bilgilere göre; polise giden B.G. ve M.B. adlı kişiler, dolandırıldıklarını öne sürerek şikayetçi oldular. Bu kişiler ifadelerinde, "2019 ve 2020 yıllarında hurda ihalelerine giriyorduk. Kendisini 'Hurda Eksperi' diye tanıtan ve resmi kurumlarda hurda takibi yaptığını söyleyen Z.Ç. adlı şahıs bize 'Bir koyup üç kazanmak istiyorsanız birlikte çalışalım. İyi bir kar alacaksınız.' dedi. Bir- iki ihalede paylarımızı verdi. Sonrasında iyi kar vaad ettiği için toplamda 2 milyon 300 bin TL tutarında parayı hurda ihalesi için hesaplara yatırdık. Ancak daha sonra dolandırıldığımızı anladık" iddiasında bulundular.

Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu tarafından "Nitelikli Dolandırıcılık" suçlamasıyla başlatılan soruşturmada, kimliği hakkında bilgi verilmeşen bir şüpheli yakalanırken, diğer şüpheliler Z.Ç., Ç.Ç ve A.O. adlı şahısların kimlikleri belirlendi. Polis bu şahısları yakalamaya çalışırken, bunlardan Z.Ç.'nin Gürcistan'da olduğu bilgisi edinildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Zafer (2 yıl önce)
    Eeeee kolay para hayali ile nefsinizi önünüze alıp zıplarsanız sonu böyle olur.kusura bakmayın ama dolandırandan çok dolandırılan kabahatli.başkasının hakkını çalıp sana getirme vaadi ile çok para hayali kurarsanız size hiç üzülünmez,akıl parası olsunn
    0
    0
    Yanıtla
  • KapAK (2 yıl önce)
    Tersi olmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Böyle soygunculara nasıl inanırsınız ben sizleri tanıyorum zor şartlarda ekmek parası kazanıyorsunuz nerede var bir koyup üç almak yazık çok yazık hiç bir güvencesi olmayan kişilere paranı kaptir ondan sonra ne yaparsan yap lütfen bu tür devletimizin güvencesi olmayan kişilere ve kuruluşlara çabuk zengin olma hayali ile paramızı kaptirmayalim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Bedava peynir sadece fare kapanında olur. Aç gözlülük bu olsa gerek...
    0
    0
    Yanıtla
  • alp (2 yıl önce)
    Vatandaşlarimiz bir koyup üc alma işlerinin sakat olduğunu artık öğrenmesi lazim
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (2 yıl önce)
    Sülün Osman’ın en büyük özelliği ava gidenleri avlamakmış.
    0
    0
    Yanıtla