SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sizin Desteğinize İhtiyacımız Oluyor"

0
Güncellendi - 2020-01-02 06:10:37
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Eğitim Bir Sen Malatya Şubesini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Eğitim Bir Sen MalatyaŞube Başkanı Hüseyin Söylemez, “Malatya ve Türkiye’nin en güçlü STK’sı ve en kritik anlarda elini taşın altına koyan ilk STK’yız. Bu noktada devletimiz söz konusu olduğunda her şey bir yana kalır. Ancak bürokraside zaman zaman öz eleştiride yapıyoruz. Bu da bizi güçlü kılıyor. Bu noktada sizin desteğinize ihtiyacımız oluyor. Bu iş birliğin ve istişarenin bereket getireceğine inanıyorum’’ ifadelerini kullandı.

Milletvekili Hakan Kahtalı ise "Eğitim Bir Sen, bizim için çok önemli bir kuruluştur. Eğitim Bir Sen Sivil Toplum Kuruluşu olmanın gereğini yerine getirerek, ne zaman nerede durulması gerektiğini bilen bir yapıdasınız. Ülkemiz dara düştüğünde ilk açıklama yapma cesaretini gösteren bir kuruluştur. Bu anlamda memleket için önemli bir hizmet yapıyorsunuz. Biz iktidar olarak her zaman sizinle birlikte olduk. İstişare içerisinde olarak, sizlerin fikirlerini alarak, ortak bir çalışma yaptık. Bu sivil toplum kuruluşunun icra etmiş olduğu görevi çok önemli buluyoruz. Bundan sonraki yapacağımız çalışmalarda desteklerinizi bekliyoruz. Allah nasip ederse bundan sonrada devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kahtalı, "Çok güçlü liderimiz var. Bu ülkenin Cumhuriyet tarihi boyunca beşte birini idare etmiş ve tek başına iktidarda kalmış bir AK Parti, girmiş olduğu 15 seçimin tamamını kazanmıştır. Milletin desteğini yanında görmüştür. Allah’ın yardımı ile bu ülkeyi idare etmiştir" dedi.

Ziyarette, Söylemez, Eğitim Bir Sen yayınlarını Milletvekili Kahtalı'ya hediye etti.

iha- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • memleket isterim (4 yıl önce)
    hüseyin bey siyasi desteği kendi emelleri için istiyor bir zamanlar yardımcılığını yaptığı il müdürünü yemek için uğraşıyor arkamda duranı severim diyip üyeleri paramparça etti artık sendikada birliktelik hayal.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sendikalı (4 yıl önce)
    Sendika bir STK değildir. Ve işi işverene yalakalık hiç değildir. Kamu sendikasının işi tüm kamu çalışanlarının haklarını savunmaktır. Bunu yapmıyorsa bu sendika değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sendikalı (4 yıl önce)
    Sendika bir STK değildir. Sendika bir devlet kurumu değildir. Sendika devleti savunmak için kurulmamıştır. Ki zaten devletin bir sendikanın savunmasına ihtiyacı olmamalıdır. Sendika çalışanlarının haklarını savunmak için vardır. Ve çalışanlarının haklarını devlete (işverenine) karşıda savunmalıdır. Başka türlüsü bir sendika için söz konusu olmamalıdır. Söz konusu oluyorsa o sendika değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • öğretmen 44 (4 yıl önce)
    istişarede milli eğitim müdürünü görevden alalım yerine bizim adamımız olsun çırpınıp duruyor hüseyin bey.ve sizin davutoğlunu desleklediğinizi dünya alem biliyor.elini taşın altına koyan ilk stk yız diyor. başkan olmadan önce seni memursen in eyleminde filan hiç görmedik.malatya da ilk resen atamayı sen yaptın öğretmenleri ilk defa magdur eden sensin. 4 yıllık fakülte öğretmenleri boşta dururken sen eşini ücretli öğretmen yapıp merkezde calıştırdın.amcanın oğlunu battalgazi bilim sanat kurucu müdürü yaptın türk eğitim sen olmasaydı hala müdürdü sen bu yaptıklarına cevap ver.
    0
    0
    Yanıtla