SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizim Takım Havasında Biraz Değişiklik Oldu"

0
Güncellendi - 2019-03-06 17:59:24
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Ahmed Ildız, "Sivas maçı bizim için tekrar üst sıralara, ait olduğumuz yerlere, kendimizi göstermemiz için bir dönüş maçı olur. İnşallah bu hafta 3 puan alarak ait olduğumuz yere çıkmak istiyoruz" dedi.

Ildız, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere ligdeki durumları ve önlerindeki Demir Grup Sivasspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Lige iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade eden genç oyuncu, "Sezona güzel bir başlangıç yaptık. Hep üst sıralarda durmayı başardık. Son 6 haftada Allah'ın takdiri bir kaç sakat verdik, 10-12 kişi sakat verdik. Talihsizlik oldu biraz ama biz bu durumdan tekrar çıkmayı başaracağımızı düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki Sivas maçıyla 3 puanı alıp tekrar ait olduğumuz yerlere çıkacağımızı düşünüyorum. İnşallah da düşündüğümüz gibi olur. Dediğim gibi biraz talihsizlik, kötü gidiş oldu" dedi.

Ildız, bir gazetecinin 'Kötü gidişatı sakatlıklara mı bağlıyorsun?' sorusuna, "Sadece sakat oyunculara bağlıyorum diyemem, takımda bir çok oyuncu var aynı kalitede olan ve gerçekten iyi olan. Performans gösteren bir çok oyuncu var ama nasıl diyeyim bilmiyorum; kötü bir gidişat oldu. Bunu sadece sakatlıklara bağlamak doğru olmaz, diğer arkadaşlarıma haksızlık olur. Bizim takım havasında biraz değişiklik oldu. Herkesin illa iyi ve kötü günü var. Bizim de kötü giden bir 6 haftamız var ama bir kaç maçtan da galip olarak ayrılabilirdik. Konya ve Beşiktaş maçı var. Haksız bir kırmızı kart var, verilmeyen penaltımız var. Sadece bunlara bağlamak iyi değil ama biz elimizden geleni yapıp, tekrardan üst sıralara çıkmayı hedefliyoruz" cevap verdi.

Süper Ligin 25.haftasında Cuma günü deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile oynayacakları karşılaşmayla yeniden çıkışa geçmek istediklerini dile getiren Ildız, "Sivas maçı bizim için tekrar üst sıralara, ait olduğumuz yerlere, kendimizi göstermemiz için bir dönüş maçı olur. Çalışmalara başladık. tekrar çalışıyoruz. Her şey inşallah iyi gider. Hocamızın verdiği taktikleri kulak vererek inşallah bu hafta 3 puan alarak ait olduğumuz yere çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Hemde çok değişiklik oldu.kişiliksiz,korkak ve bir puana bile layık olmayan ruhsuz bir takım çıktı ortaya.Transfer diye topladığımız sakat futbolcularla takımın havasını mahvettik.sonrada çok sakat oyuncumuz var mazeretine sığındık.hala bunu normal karşılayanlara şaşırıyorum.süper ligde olduğumuzu unutuyoruz.son üç maçta bir golümüz bile yok.
    0
    0
    Yanıtla