SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BtcTurk Yeni Malatyaspor'da Göztepe Mesaisi Başladı

0
Güncellendi - 2019-11-05 14:46:49
BtcTurk Yeni Malatyaspor'da Göztepe Mesaisi Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 11.haftasında 10 Kasım Pazar günü deplasmanda İzmir ekibi Göztepe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Süper Lig'de 10 haftalık bölümde 5 galibiyet, 2 beraberlik, 3'te mağlubiyet alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, puanını 17'ye yükseltti. Sarı kırmızılı takım, gol averajıyla üçüncü sıradaki yerini korudu. Malatya ekibi, 10 haftalık bölümde rakip ağları 24 kez havalandırırken,kalesinde ise 12 gol gördü.

Ligin 10.haftasında İstanbul deplasmanında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelen BtcTurk Yeni Malatyaspor, 1-0 geride olduğu karşılaşmayı 2-1'e getirdi ancak 10 kişi tamamladığı karşılaşmada 2-2 berabere kalarak, hanesine 1 puan yazdırabildi.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 11.haftasında 10 Kasım Pazar günü 14.00'da İzmir Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu'nda Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılı takımda teknik heyet ve futbolcular, bir günlük iznin ardından Orduzu Pınarbaşı Nurettin SoykanTesisleri'nde toplanarak, Göztepe maçının hazırlıklarına başladı.

Sarı kırmızılılarda, sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Ghaylen Chalali ile Kasımpaşa maçında kırmızı kart gören Robin Yalçın ve Kasımpaşa maçında gördüğü sarı kartla birlikte cezalı duruma düşen Sakıb Aytaç, Göztepe karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Spor Toto Süper Ligin 11.haftasında karşılaşmalar 8, 9 ve 10 Kasım'da oynanacak. Maçların programı şöyle:

8 Kasım Cuma

20.30 Fenerbahçe-Kasımpaşa

9 Kasım Cumartesi

15.00 Gençlerbirliği-İstikbal Mobilya Kayserispor

17.30 Demir Grup Sivasspor-İttifak Holding Konyaspor

17.30 Çaykur Rizespor-Antalyaspor

20.00 Gaziantep Futbol Kulübü-Galatasaray

10 Kasım Pazar

14.00 Göztepe-BtcTurk Yeni Malatyaspor

16.30 Trabzonspor-Aytemiz Alanyaspor

19.00 Medipol Başakşehir-MKE Ankaragücü

19.00 Beşiktaş-Yukatel Denizlispor.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • mehmet (4 yıl önce)
    kasımpaşa hakemi izmirli idi unutmayalım ! haydi KAPLAN! O ADAMA dersini verelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (4 yıl önce)
    göster kendini erkan kaş fırsat doğdu sana. buğraya muhtaç etme yol geçen hanına çevirirler orayı. takım olarak kasımpaşa maçında yapılanlar hırslanmalarına sebep olmalı sırılsıklam olmalı o forma... güveniyoruz sizlere sergen hoca önderliğinde nice başarılara , oyunları başlarına yıkılsın masa başında planlar yapanların.....
    0
    0
    Yanıtla
  • BORA BARUT (4 yıl önce)
    Bein sport spikerinin Kasımpaşanın attığı 2. gol sonrası sevinç çığlıklarını bir dinleyin lütfen. Sanki Türk Milli takımı Ermenistana gol atmış gibi seviniyor. Edepli olun azıcık ayıptır
    0
    0
    Yanıtla
  • bu yorum bein sport sayfasına da yapılmalı ki etkili olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Sağ kanatda chaebek yeterli performansı gösteremiyor.belirgin bir düşüş var.bir süre yedeğe çekilip özer e şans verilmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Insafin kurusun senin...
    0
    0
    Yanıtla
  • =))))
    0
    0
    Yanıtla