SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu da Organ Bağış Jokeri!

A- A+ PAYLAŞ

Turgut Özal Tıp Merkezi’nde karaciğer nakli bekleyen kardeşine karaciğer vermek üzere hastaneye yatan genç, yerine bir başkasını ameliyata sokunca “Dolandırıcılık” suçlamasıyla gözaltına alındı.

Jandarma’dan edinilen bilgiye göre; karaciğer hastası olan 18 yaşındaki K.E.’ye karaciğer vermek üzere 19 yaşındaki ağabeyi İ.E. hastaneye giriş kaydı yaptırdı. Ancak, İ.E.’nin organ almak üzere yapılacak ameliyata kendi yerine 24 yaşındaki A.B. adlı şahsı soktuğu hastane yetkililerince fark edildi ve durum Jandarma’ya bildirildi.

Jandarma olaya el koyarak soruşturmaya başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız