SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu İşi Hep Birlikte Götüreceğiz"

0
Güncellendi - 2017-03-02 16:58:16
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü İrfan Buz, hiçbir hesap yapmadan ligde kalan maçlarına odaklandıklarını ifade ederek, “Burada bir bütün olarak bunu götüreceğiz, inşallah Cenabı Allah’ta bizi muvaffak eder” dedi.

Buz, Malatya İnönü Stadı’nda gazetecilere yaptığı açıklamada, Balıkesirspor ile ciddi bir müsabakaya çıkacaklarını belirtti.

“CİDDİ BİR MÜSABAKAYA ÇIKACAĞIZ”

Balıkesirspor’un Play-Off için elinden geleni yapacağını dile getiren tecrübeli teknik adam, “Baktığınız zaman ciddi bir müsabakaya çıkacağız. Topla iyi oynayan, özellikle kendi sahasında ciddi bir rakip. Geride kalan hafta deplasmanda Adana Demirspor ile oynadıkları karşılaşmayı 2-1 kazandılar. Onlarda Play-Off’a kalma açısından ellerinden gelen mücadeleyi verecekler. Bizi çok çetin ve ciddi bir müsabaka bekliyor. Bizimde tamamen bu olaya odaklanmamız gerekiyor. İyi çalışıp, iyi konsantre olup, deplasmana 3 puan için gideceğiz” diye konuştu.

“BALIKESİRSPOR MAÇINA ODAKLANDIK”

Buz, Balıkesirspor maçı öncesi eksik futbolcuların olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi: “Tabi eksiklerimiz var. Ciddi eksiklerimiz var. Diğer taraftan da oynayacak arkadaşlarımız ellerinden gelen her şeyi yapacaklardır. Olumlu düşünmemiz gerekiyor.”

Eksiklere rağmen Balıkesirspor maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını kaydeden tecrübeli teknik adam, “Daha 26’ncı saniyede direkt bir sarı kart yiyoruz. Ben futbolcularıma söylüyorum ama onlarda mücadele etmek durumundalar. Murat Yıldırım bize üç sarı kartla geldi. Maalesef Altınordu maçında sarı kartı görünce cezalı duruma düştü. Ferhat Kiraz sakatlandı. Micheal Pereira sakatlığı nedeniyle Altınordu maçında yer alamadı. Mehmet Sak’ın durumu belirsiz. Biz bunların arkasına sığınmıyoruz. Burada iyi hazırlanmak durumundayız. Ben arkadaşlarıma güveniyorum. Çok iyi hazırlanmamız gerekiyor. Çok iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Hiçbir hesap peşinde olmayacağız. ‘Bu takım böyle yapmış, rakiplerimiz böyle yapmış, 12 maçımız kalmış, şu kadar puan’ demeden, müsabaka müsabaka gideceğiz. Önümüzde Balıkesirspor maçı var ona hazırlanıyoruz, ona odaklanmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

“ÖNEMLİ OLAN YENİ MALATYASPOR’UN MENFAATİDİR”

Tecrübeli teknik adam, ligde önemli olanın kendi yaptıkları olduğunu belirterek, “Bu sezon en fazla lider olan takım bizdik. Biz liderliğe bakmıyoruz. Bizim için önemli olan puansal anlam önemlidir. Çünkü herkes birbirine çok yakın. Geride kalan hafta son maçı biz oynadık. O nedenle bizim tamamen kendimize odaklanmamız gerekiyor. Her şeyimizi Balıkesirspor maçına vermemiz gerekiyor” dedi.

Buz, Evkur Yeni Malatyaspor’un menfaatlerinin önemli olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi: “İstanbul’daki atmosferimiz çok farklıydı. Kıyasladığımızda keşke böyle bir ortam burada da bizi beklese ama İstanbul’da oynadık. Her şeyden evvel Beşiktaş camiasına, yönetime teşekkür ediyoruz. Yönetimimize, özellikle Kulüp Asbaşkanı ve basın sözcüsü Erdal Gündüz’e teşekkür ediyorum inanılmaz bir çabaları oldu. Bu galibiyetlerde de payı çok büyüktür. İstanbul’a gelen ve oradaki taraftalar da muhteşemdi. Ama burayı da özlüyoruz. İnşallah hepimiz için iyi olur. Önemli olan burada Yeni Malatyaspor’un menfaatidir. Onun doğrultusunda gideceğiz.”

“BU İŞİ HEP BİRLİKTE GÖTÜRECEĞİZ”

Şehrin, camianın, taraftarların, takımın şampiyonluk havasına girdiğini ifade eden Buz, “İstanbul’da güzel bir atmosfer vardı, orada o adrenalini hissediyorsunuz. Burada her zaman aslan payı futbolcularımızdadır. Onlar sahada ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Ama tabi ambiyans, taraftarlarda önemli, takım için itici bir güç oluyor. Bakanımızın da maçlara gelmesi bizleri motive ediyor. Şampiyonluk havasına girdiğimizi düşünüyorum. Bunda herkesin büyük payı var. Teknik direktör olarak ön planda olabiliriz ama bizim payımızın o kadar ön plana çıkmasını da istemiyorum. Burada bir bütün olarak bunu götüreceğiz, inşallah Cenabı Allah’ta bizi muvaffak eder” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • je44 (7 yıl önce)
    Siyahi oyuncuların biraz daha hareketli olması lazım. Her şeye rağmen süper lige çıkacağız."Bazı hakemlere rağmen".
    0
    0
    Yanıtla
  • Harrun (7 yıl önce)
    Murat Akça oynamasın ben onun takıma katkı sağladığını düşünmüyorum. İrfan hoca işini bilir ama sanki torpilli o oyuncu birileri tarafından oynatılıyor. Ayite gerçekten iyi bir forvet. Sedat iyi bir lider oyuncu. Kaleci ertaç da iyi . Balkes ve urfa maçlarını alırsak bence çıkarız süper lige
    0
    0
    Yanıtla
  • CENGİZ (7 yıl önce)
    bu takım korkak oynamazsa..balıkesiri çok rahat yeneriz..yeterki atak oynasın..geriye çekilmesin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Bu kadar eksik ile bu maçın 11'i çok önem kazandı. İnşallah bu artlarda kazanabiliriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Hamamcılar (7 yıl önce)
    Hocam Balıkesirde de istanbulda yaşayan taraftarlar olarak yine yanınızda olacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sadık (7 yıl önce)
    Hocamıza laf yok.Durmak yok yola devam inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • beko bornova (7 yıl önce)
    Balıkesir tarafı maça iyi konsatre oluyor haberler o yönde..Sanırım maça sakin ve öz güvenle başlarsak önce beraberlik deyip sonra galibiyet düşüncesinde oyun anlayışı,hem oyuncularmızdaki baskıyı alır.hemde zaman ilerledikçe rakibin gardını düşürür.buda bize açık alan bırakır..ALLAH yardımcınız olsun hayırlısı..Sonuç ne olursa olsun O takım Bizim Arkadaşlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan (7 yıl önce)
    balıkesir ve şanlıurfa maçlarını kazanırsak yüzde 90 süper lig deyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Sizlere,guveniyoruz ,bu macida,Alacaksiniz Sizlerde bu,guc,var
    0
    0
    Yanıtla
  • BAŞEFENDİ (7 yıl önce)
    Sonuna kadar hocamızın yanındayız. Hocamıza güvenimiz tam. Buraya kadar getirdikten sonra bundan sonrası da gelir inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (7 yıl önce)
    irfan hoca doğru söylüyor. balıkesir spor bu ligin en tehlikeli ve zor takımlarından birisidir. en az eskişehir ve göztepe maçları kadar zor bir maç bizi bekliyor. özellikle burak çalık ve abdulkadir'e dikkat edilmeli ve özel önlem alınmalıdır. yeni malatyasporumuza sonsuz başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 yıl önce)
    Hocam Mazeret Yok. Takımdan herkes memnun ama senin oynattığın futbol çok tartışılır. Senden tek beklenen doğru kadro doğru futbol.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kime göre doğru kadro anlamadım gitti. Çevreme bakıyorum herkes başka bir adamı kadroda görmek istiyor. Bırakın da 22. haftaya 43 puanla lider girmiş bir hoca, bütün hafta antremanlarda takip ettiği futbolcular için kararı kendisi versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYNEN SERHAT A KATILIYORUM HOCA EN İYİSİN BİLİR
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya'da herkes hoca
    0
    0
    Yanıtla