SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Kez Bildiri Dağıtan Polis!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçede yaşanan çeşitli hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları uyarmak amacıyla bildiri dağıttı.

Bildiri vatandaşların her türlü hırsızlık ve dolandırıcılık girişimine karşı uyanık ve tedbirli olmasına ilişkin bilgiler yer aldı. Ayrıca İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından önleyici hizmet sağlamak amacıyla ilçenin değişik noktalarına kamera yerleştirilmesi için başlatılan fizibilite çalışmaları tamamlandı.

İlçedeki Doğu-Batı yönlü karayolunundan geçen araçların durumunu kontrol etmek amacıyla plaka tespit ve kontrol sistemi kurularak araçların seri bir şekilde kontrol edilmesinin sağlanacağı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.201 saniye