SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bulduğumuz Pozisyonları Değerlendiremedik"

0
Güncellendi - 2018-12-03 22:44:34
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’in 14’üncü haftasında Evkur Yeni Malatyaspor ile Akhisarspor, Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada 1-1 berabere kaldı. Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Erol Bulut, Akhisarspor karşısında 2 puan kaybettiklerini söyledi.

Karşılaşma sonrası açıklama yapan Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Erol Bulut, “Bugün istemediğimiz puan kaybettik. Oyun geneline baktığımızda bizim lehimize gidiyordu. Topa daha çok sahip olan bizdik. İlk yarıda istediğimiz golü bulduk, ikinci yarıda ikinci golü bulma hedefimiz vardı. Bulduğumuz pozisyonları iyi değerlendiremedik. 2 puan kaybettik. 3 puan alsaydık, Beşiktaş ve Galatasaray ile 4.sırada olacaktık, 6.sıradayız. Önümüzdeki 3 maçta bunu telafi edeceğiz. Sezon başında başladığımız yerden bugüne çok şey kazandık, kaybettiğimiz bir şey yok” dedi.

Bulut, Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur birinci maçında Etimesgut Belediyespor ile oynayacakları karşılaşmayla ilgili, “Türkiye Kupası’nda tur atlamak istiyoruz. Perşembe günü galip gelip, ilk maçta avantajı elde etmek istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

AKHİSAR CEPHESİ..

Akhisarspor’un teknik direktörü Cihat Arslan ise “Öncelikle maça iyi başlamadık. İstediğimiz oyun düzeni oturmadı. Stoper, santrafor mevkileri eksiklik vardı. Mevki olmadığı için takım üzeninde ilk yarı düzensizlik vardı, ikinci yarı yaptığımız hamle yerini buldu. Oyun düzenimiz oturdu. İlk yarı Malatya’nın üstünlüğüyle geçti. Top bizim ayağımızdayken de kötü tercihlerde bulunduk. Antalya deplasmanında aldığımız 3 puanın ardından, enteresan ilk yarı bitiyor, aldığımız ilk deplasman beraberliği, değerli. Dar kadroyla UEFA oynuyoruz, Süper Lig ardından kupa maçı var. İkinci yarıdaki performans bize daha fazla ümit verdi. Malatyaspor’da Erol Hoca (Erol Bulut) geldikten sonra çok düzenli bir takım haline geldi. Tebriki hak ediyorlar, tebrik ediyorum” diye konuştu.

Arslan, bir gazetecinin ‘Seleznyov neden kadroda yok?’ sorusuna ise “O, onun tercihiydi gitmek benim değildi. Biz de gidene kal demeyiz. İhtiyaçlarımıza karşı futbolcuya karşı başımızı eğmeyiz. Bazen çok ihtiyacınız bile olsa insanların kendi tavrı ve davranışları kendi yerini yapıyor. Biz ona kötü davranmadık, o burada olmak istemedi” değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Erol Bulut ve Cihat Arslan, Yeni Malatya Stadı'ndaki maçtan önce

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

24 yorum yapılmış

  • Ümit (5 yıl önce)
    Hiç futbolculara laf etmeyin.Stada gelirseniz yeneriz, geldiniz gördünüz takım herkesi yeniyor taraftar olunxa.Bursa gibi olmak istiyorsa Malatya her maç 20 bin kişi olması lazım. Bedavaya şampiyonluk da vermiyolar uefa da.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    5000 seyırcı ile ancak bu kadra olur malatya ne zaman stadı doldurur 15000 20000 kısı ıle oynarsa bır sezon ıkı sezon o zaman uefa veya baska hedefler olabılır yoksa bu seyırcı ıle 10 un ıcınde olamız bıle basarı. seyırcı getırme yolunuda yonetımın sosyal ıslerınden sorumlusu halletmelı bence
    0
    0
    Yanıtla
  • Enes (5 yıl önce)
    Yorumlara bakıyorum 10 kisiden 9 u boutaibin yetersizliginden şikayetci .Ama gol atamamasina rağmen ve asisit yapamamasina ragmen ilk 11 de forma buluyor hasan bey çok haklı artık tribünün sesini duyun botuabi gönderin
    0
    0
    Yanıtla
  • Sademalatyali (5 yıl önce)
    Yenilen golde bana gore Sadigin buyuk hatasi var adam donuyor vuruyor sadik o topa vurmasina izin vermeyecek tam canla basla mucadele ediyor eyvalah bu akhisar bize ters geliyor 3 puan hesabi yaparken kursagigimizda biraktilar Erol hocada hocada iki hafadir performans dusuklugu var Selam malatya.Istan Sabiha Gokcen Hava Alani.
    0
    0
    Yanıtla
  • Top sadigin oldugu yere rahman bugranin 80 metreden gelen ortaya pozisyon alamayip kafaya cikamayip rakibin indirmesine müsadesinden sonra geliyor sadik orda adama girse penalti olurdu hata bugranin aynisini basaksehir macinda yapti visca golü atti
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Ne pozisyon buldunuz ki, değerlendiremedik diyorsunuz. Son bir yıldır Boutaib ile ilgili bir kazanım yok, aksine kendisi daha da kötüye gidiyor ve eline geçen tüm fırsatları boşa harcıyor, maalesef özgüveni kalmamış...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafir44007 (5 yıl önce)
    Bu macta kanatlar hic islemedi, birde cok aceleci olmamak lazim dunku oyunda futbolcularimiz iyi niyetliydi ama sanki ust siralarda olmanin baskisini yasadilar. Kadromuzdaki eksiklikleri ve sakatliklarida gormek lazim. Yinede Malatyasporumuz bizi mutlu ediyorsunuz, caniniz sagolsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • maruf (5 yıl önce)
    DK. 60 dan sonra Orta sahayı güçlendirmesi gerekiyordu. Aleksic yerine Ahmet oyuna girseydi 3 puanı alırdık. Erol Hocanın bu macta basireti bağlandı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap Ateş (5 yıl önce)
    Hoca,milli takımın oynadığı hafta 6 gün izin verdin.Ne oldu ? Bizim takım kızlar liginde başarılı olur.Boutalip ne yazıkki santrafor olmaz.Sol bek,boş.Sağ bek eskiden ileriyi gidip yoklardı,kusura bakma hoca ,bu takıma en az 3-4 iyi oyuncu lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (5 yıl önce)
    Yine buğra yine buğranın taraftan gelen gol adamını tutaman buğra.... seth i oraya alsa ondan iyiydi de. neyse artıkkkk
    0
    0
    Yanıtla
  • adnan (5 yıl önce)
    Allahını seversen elini vicdanına koy konuş kaç pozisyon vardıkı kaçırdın bunu söylüyorum takım öne geçince skoru korumaya çalışıyorsun korkak oynatıyorsun son dakikada golü yiyoruz gerisi malüm
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (5 yıl önce)
    Maça kimse gelmez hocam ruh yok ruh
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Erol hocam türübünden gelen seslere kulak vermesi lazım. Boutaib olduğu sürece bu takım 10 kişi oynuyor.bunu Erol hocamın fark etmesi gerekir.Malatyasporun artık Boutaib ile yolları ayırması lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle hasan bey haklı boutaibin kaç golü var bi bakılsın yerine beni oynatsanız daha etkili olur
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (5 yıl önce)
    Maçı izledim futbolcularda yürek,hırs.istek,takım sevdası yoktu.Bu kadar pas hatası bencil ve oyun görmedim MALATYAM bu değil sanki 3.lig takımı izledim ve çok üzüldüm 5,6 atacağımız maçta 5 dakika daha olsa yenilecektik.Yinede takım bizim takımımız futbolcuların kendine özellikle khalid düzelmesi lazım topa vurmaya mecali yok
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (5 yıl önce)
    Ben bu futbol anlayışından bir şey anlamadım.Kendi evimizde eksik ve yorgun Akhisara defans yapıyoruz tam bir komedi.Lig bitmedi henüz erol hocam.Bu takım lige havlu atmış ne ruh ne disiplin var.Ve siz oyunu okuyamıyorsunuz. Kasımpaşa maçı da dahil hamleleriniz de geç ve hatalısınız. Seth dia ve muniri süs içinmi alındı.Nedir bu takıntı.Geçen yıl barazite kulubede bitti. şimdide seth dia muniri.Bence kişisel davranıyorsunuz..
    0
    0
    Yanıtla
  • METEHEN (5 yıl önce)
    EROL HOCA 2 PUAN SENİN YÜZÜNDEN GİTTİ BU MAÇDA OYUNA MÜDAHALE ETMEDİN..GOL ATAMAYAN BİR FORVET YOK BÖYLE Bİ ŞEY..
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (5 yıl önce)
    Yine Sadık'tan pozisyon hatası ve gol.Yoruldum bu Sadık kardeşime yazmaktan.Geçen yıl dan bugüne kadar yenilen gollere bakın lütfen.10 golden 6'sı Sadık'ın pozisyon hatalarından geldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (5 yıl önce)SELÇUK isimli kullanıcı yorumuna
    Ayiptir be kardesim sadigi elestiriyosam futboldan anlamiyosn mac boyunca ac bak tum hava toplarina kim mudahale etti. Adam savasiyor mac boyunca tek hata yapti gol oldu o da onun şansi. O topu oraya indiren bugranin performansina bak sen
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Olur bazrn her maci alacagiz diye kural yok Onlarin avurpa tercübesi var
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (5 yıl önce)
    Maçın 65 dakikasından itibaren konuk takımın baskısını izledin Erol hoca oyuna müdahalede geç kaldın bu hafta da senin bireysel hatandan puan kaybettik tribünlerin boş olması ayrı konu
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    Hangi pozisyonu buldun da değerlendiremedin? Boutaib dökülüyor, sahada kalıyor. Orta sahan top tutamıyor, Ahmet neden yok? 5 eksikli Akhisar ile baş edemiyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • ERDAL (5 yıl önce)
    CANINIZ SAĞ OLSUN...BU HAFTA MORELİM OLMUYACAK ..ZAMAN GEÇMEYECEK
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Kasımpaşa maçından sonra Akhisar maçındada şunu anladıkki bizim orta sıralarda tutunmaktan başka bir hedefimiz olamaz.Tribünlerin yarısı boş,oyuncularda hırs yok.boşuna heyecanlanmışız bunca zaman.
    0
    0
    Yanıtla