SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Buram Buram Kayısı Kokan Hasretimsin Malatya'

0
Güncellendi - 2019-04-02 04:43:39
'Buram Buram Kayısı Kokan Hasretimsin Malatya'
A- A+ PAYLAŞ

Ankara Malatyalılar Derneği öncülüğünde Ankara’daki Malatyalı derneklerin katkıları ve katılımıyla, 13 Nisan'da “Buram Buram Kayısı Kokan Hasretimsin Malatya” adıyla bir gece gerçekleştirilecek.

Gecenin hazırlık çalışmaları Eti Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Gazi Apt. 114/1 Çankaya/Ankara adresinde bulunan dernek merkezinde yapılan toplantıda değerlendirildi. Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Süleyman Bilgili, geceye katkıları ve katılımları olan Malatyalı dernekler, derneklerin yapacağı çalışmalar ile gecenin programını açıkladı.

Gecenin Programı

13 Nisan 2019 Cumartesi saat 19.00’dan itibaren Harbiye Mahallesi, Tavuskuşu Sk. No:18, Çankaya (Dikmen) Ankara adresinde bulunan Ankara Hakimevi salonunda gerçekleştirilecek olan gecenin programında yer alan sanatçıların tamamı da Malatyalı…

- Açılış konuşması

- Ankara Malatyalılar Derneği Halk Oyunları Ekibi

- Ankara Malatyalılar Derneği Koro Şefi Kenan ŞAHBUDAK

- Ali ALMASULU

- Mehmet GÖKSU

- Hamza FIRAT

- TRT Sanatçısı ve Koro Şefi Suat YILDIRIM

- THM Sanatçısı Zafer ALBAYRAK (Konuk Sanatçı)

Malatyalı Dernekler

Ankara Malatyalılar Derneği öncülüğünde gerçekleştirilecek geceye katkıları ve katılımları olan Malatyalı dernekler (alfabetik olarak)…

Ağılbaşı Derneği

Arapgirliler Derneği

Arguvanlılar Derneği

Basak Köyü Derneği

Başkınık Köyü Derneği

Başören Köyü Derneği

Çağdaş Malatyalılar Derneği

Çörmü Köyü Derneği

Darendeliler Derneği

Doğanşehirliler Derneği

Hacılar Dere Köyleri

Hekimhanlılar Derneği

İğdir Köyü Derneği

Kuluncaklılar Derneği

Köylü Köyü Derneği

Sazlıca Köyü Derneği

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız