SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Belediye Meclisi Toplandı

0
Güncellendi - 2019-11-15 22:37:12
Büyükşehir Belediye Meclisi Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bulgurlu Mahallesi 5403 ada 1  nolu parselde yapılan  3282 m2' alanda yapılan ve askıya çıkarılan nazım imar planına askı süresi içinde yapılan itirazların reddedilmesi, Malatya-Elazığ Karayolu güzergahında bulunan Yeniköy Mahallesi 111 ada 1 nolu parselin maden stok ve makine parkı olarak kullanılması amacıyla depolama alanı fonksiyonu verilmesi,

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve geçtiğimiz aylarda askıya çıkarılan 1600 hektarlık Orduzu- Hanımız Çiftliği 1.5000'lik nazım imar planı revizyonuna askı süresi içerisinde yapılan itirazların kısmen kabulü ve kısmen reddedilmesi, Yeşilyurt Belediyesinin iştiraklerinden olan İŞGEM'deki Büyükşehir Belediyesi hisselerinin Yeşilyurt Belediyesi’ne devredilmesi

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan MEGSAŞ'ın 2017-2018 dönemi karlarından olan 193 bin 146 liranın sermayeye eklenmesi,

3 yıllığına ihale edilen ve genel ve yerel seçimler nedeniyle 12-18 ay süreli ihaleye çıkılan vektörle (haşereyle) mücadele ihale süresinin tekrardan 36 aya çıkarılması ve dolu kadrolarda değişiklik (iptal-ihdas) yapılması oylanarak kabul edildi.

Yeşilyurt ilçesi Yaka Mahallesi sınırları içerisinde bulunan hal binası çatısına 2 MW gücünde GES santrali kurulması amacıyla ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği protokolleri yapabilmesi için Büyükşehir Belediye Başkanına yetki verilmesi hakkındaki Fen İşleri Daire Başkanlığı teklifi de görüşülerek kabul edildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi, Kasım ayı ikinci oturumunu 18 Kasım Pazartesi günü gerçekleştirecek.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Onuncu Köy (4 yıl önce)
    Mehmet bey, Büyükşehir Belediye Meclis toplantısını haber yapmak için giden gazetecinin sadece bir adet fotoğraf çektiğini düşünmek mümkün değil. En uygun pozu bulmak adına birden fazla ve değişik açılardan fotoğraf çekiyorlar. Ben haberi ve fotoğrafı gördüğümde daha yorumları okumadan sizin yazdığınız tarzda bir yorum kesin bekliyordum. Zaten haber sitesinin amacı buydu. Bu fotoğraf tercihi haber sitesinin Ak Parti'ye bakış açısını gösteriyor. Saatlerce süren bir toplantıda insanlar her zaman telefonla ilgilenmezler. Sevmek zorunda değilsiniz ama tarafsız olmak zorundasınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Avsar bey (4 yıl önce)
    Hani megsas zarar etmisti borc batagindaydi. 2017,2018 karindan butceye para aktariyorsunuz? Madem borc yok... Borc bahanesiyle personelin kestiginiz mesaisini verin ama calisanin hak edenin bu vebaldir Allah tan korkun kış geldi bu kadar magdur etmeyin.. ALLAH VAR GAM YOK..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalisi (4 yıl önce)
    Değerli meclis üyeleri sabah sekiz _dokuz otuz ve akşam onbeş otuz onaltı otuz arası gelin Turgut Özal üniversitesi altı milli eğitime ait okulun bulunduğu yere o gençlerin ulaşım çilesini bir görün bir öğretmen olarak onların adına sizden rica ediyorum oraya kar amaçlı düşünen halk otobusleri yerine hizmet amaçlı motas otobüsleri ni sefere koyunuz yazmadigim merci kalmadı sorunla ilgilenen birileri bile yok sayın vekilim Öznur hanım bu sorunu sizden başkası çözemez yardımlarınızı bekliyoruz .
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    Maşallah ellerde telefon sorsan neye el kaldırdın bilmezler :)
    0
    0
    Yanıtla