SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Genel Sekreteri Vedalaşıyor

Büyükşehir Genel Sekreteri Vedalaşıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Noğay (fotoğrafta soldan 3.), emekliye ayrılması nedeniyle kurum ve kuruluşlara veda ziyaretinde bulundu.

2018 yılında Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nda Müsteşar Yardımcılığı görevini yürütürken Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine atanan Cemal Noğay’ın emekliye ayrıldığı bildirildi.

Noğay, kamu kurum ve kuruluşlara veda ziyaretinde bulunarak vedalaştı.  Malatya Turgut Özal Üniversitesi'ne de giderek, rektör Prof.Dr. Recep Bentli ve yöneticilere veda etti.

VEDA YEMEĞİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Noğay’ın emekliye ayrılacak olması nedeniyle MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert’in ev sahipliğinde veda yemeği düzenlendi. MASKİ Genel Müdürlüğü’nde organize edilen programda konuşan MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, “Sayın Genel Sekterim ile birlikte çalışma fırsatı buldum. Şehrimize büyük hizmetler vermiştir. Emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Noğay ise, “Bilerek veya bilmeyerek kimin kalbini kırdıysak, hakkınızı helal edin. Bu noktada belediyenin daha ileri gitmesi için can ve başla çalıştınız. Hele de bu depremde aynı şekilde aynı performansla çalıştınız. Bundan dolayı da sizlere müteşekkiriz. Benden yana da bütün haklarım helal olsun. MASKİ gerçekten bir aile ortamı içinde 13 ilçemize hizmet etmektedir. Bu birlik ve beraberliğinizi bozmamanızı temenni ederim. Yaptığınız iş çok hassas bir iş, çok mübarek bir iş. Ondan dolayı da Rabb’im ayaklarınızı sabit kılsın. Size sağlık ve huzur içerisinde nice ömürler diliyorum. Çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Noğay’a yaptığı hizmetlerden dolayı MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert tarafından Türk Bayrağı işlemeli tablo ve plaket takdim edildi.

CEMAL NOĞAY KİMDİR?

1970 yılında Malatya’da doğdu. İlkokulu Malatya Karakavak İlkokulu’nda, orta ve lise eğitimini Malatya İmam-Hatip Lisesinde tamamladı. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Yüksek lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde tamamladı. Halen Kırıkkale Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme Bölümünde doktora eğitimine devam etmektedir.

Cemal Noğay, 1995-1997 yılları arasında; bazı ulusal gazetelerde sırasıyla, muhabirlik, sayfa editörlüğü ve haber merkezi şefliği yaptı.

1997-2000 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ)’de dergi koordinatörlüğü görevini yürüttü. 2000–2003 yılları arasında ise aynı kurumda Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde şef olarak görev yaptı.

2003-2007 yılları arasında, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’nde Basın Müşaviri ve Umumi Münasebetler Müşavirliği görevlerini yürüttü.

2007-2016 yılları arasında Çevre ve Orman Bakanlığı’nda sırasıyla Basın Müşavirliği, Strateji Başkanlığı Yönetim Bilgi Sistemleri Daire Başkanlığı ve Strateji Geliştirme Başkanlığı yapan Cemal Noğay, 2016 yılında Müsteşar Yardımcılığı görevine atandı.

2018 yılında Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nda Müsteşar Yardımcılığı görevini yürütürken, Hacı Uğur Polat'ın başkanlığı sırasında Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine atanan Cemal Noğay orta düzeyde İngilizce ve Arapça bilmektedir.

Cemal Noğay evli ve iki çocuk babasıdır.

malatyahaber.com- Bülten

FOTOĞRAF:  (Altta) Noğay, MTÜ Rektörü Prof.Dr. Bentli ve yöneticilerine yaptığı ziyarette ve MASKİ'de (Üstte) Noğay'a MASKİ'de plaket

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • Yusuf (11 ay önce)
    Genel sekreter malatyanın validen ve büyükşehir bel başkanından sonra en önemli adamı. O yüzden selahattin başkanın devlet adabı bilen çapı malatyayı aşan adamlara bu makamları teslim etmesi belediyeyi doldurması lazım. Yoksa elinin altındaki adamlarla olmaz bu iş. Ülkede makamlara adam getirilirken sadakat değil liyakat akla gelsin artık!
    0
    0
    Yanıtla
  • Veli (11 ay önce)
    Belediyede kendi ekibini kurdu emekli oldu akıllı adam bence
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Karakavaklı (11 ay önce)
    Bunca yorumu okuyunca meşhur kervancı ile develerin helalleşme hikayesi aklıma geldi. İsteyen googledan bakabilir. Gürkan yeri geldi bize bağırdı, çağırdı ama yeri geldi bizi onure etti kendisine bu konuda hakkımız helaldir. Mesaimizi kesti ama yeri geldi bize ikramiye verdi bu konuda da kendisine hakkımız helaldir. Ama Cemal Nogay'ı Genel Sekreter olarak 5 sene boyunca bize klavuz etti ya işte bu konuda kendisine hakkımızı helal etmiyoruz.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Hancı (11 ay önce)
    Her bürokratın, her siyasinin Cemal Nogay'ın ardından yazılıp, çizilenleri okuması ve dersler çıkarması gerekiyor. Bir makama gelmek başarı değildir. O makamın hakkını vermek, o makama değer katmak, gönüller yapmak, hayır dua almak, ayrılırken arkada işi rast gelsin, güzel bir insandı, memleket için millet için elinden geleni yaptı dedirtebilmektir başarı. Gerçi Cemal Nogayı getiren Hacı Uğur Polat ve onu 5 yıl etkisiz eleman olarak o makamda tutan Gürkan da ondan farklı değil. Korkarım yarın Gürkan da giderken aynen bu şekilde anılacak. Personelin yüzüne bakacak yüzleri kalmadı. Milletin ekmeği ile oymadılar. Hepimiz için bir gün sorulacak. Hakkınızı helal ediyor musunuz diye. Valla ben hakkımı helal etmiyorum. Hakkım Cemal Nogay'a, onu getiren Hacı Uğur Polat'a ve onu 5 yıl etkisiz bir eleman olarak tutan Gürkan'a helal değildir. Bunların yerinde olup bunca ah, bunca beddua almaktansa valla şire pazarında hamal, Akpınarda el arabacı olup dua almak isterdim. Çerçi, Akın ve Çakır ile de çalıştık. Nerede görsem çeketimi ilikleyip ellerini öpmek istiyorum. Asıl basarı işte budur.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Deli Dumrul (11 ay önce)
    Cemal Nogay incelenmesi gereken biri. Bir insan nasıl olur da çalıştığı her yerde, herkesin nefretini kazanabilir. Bir insan nasıl olur da arkasında Allah razı olsun diyecek bir insan bırakmaz. Bir insan nasıl olur da çaycısından şoförüne, odacısından müdürüne, daire başkanından genel sekreter yardımcılarına herkesin ama herkesin antipatisini kazanabilir. Bunun için ciddi bir uğraş gerekiyor. Kibir, gurur her zaman kaybettirir. Kişisel bir problemim olmadı, ama hakkında iyi bir insan, işi gücü rast gelsin diyen de görmedim. Ne acı değil mi?
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Kendi başarısı ile bir yere gelmiş biri olduğunu sanmıyorum.bu yüzden kapris sitem personeli ezme normal.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Gani (11 ay önce)
    Kendisini bilmem tanımam ama emekli olacak biri için bu kadar çok beddua alanı görmedim.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Remzi (11 ay önce)
    Malatyaya faydası olmamış bir insan orman ve su işlerinde müsteşar yardımcılığı yapmış yapacak en boş insan kendisini pek tanımam bi kaç ortamda beraber bulunduk hayret ettim sonra dedim torpil liyakatsızlık senin gözün kör olsun adamcılığa en büyük örnek
    %93
    %7
    Yanıtla
  • gül (11 ay önce)
    kibir abidesi, üslup yoksunu
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Memet (11 ay önce)
    Cemal Bey yıllarca Veysel Eroğlu ile çalıştı. Bakanlıkta çayını içecek bir adam yoktur. 5 yıldır Malatya Büyükşehirde Genel Sekreter. Yarın bir gün gelip halini hatırını soracak 3 tane dostu yoktur. Selamını alacak kimse bırakmadı ardında. Sadece kendisi değil, kendisini Malatyaya getiren Hacı Uğur Polat da maalesef beddualarla anılacak. Personele insan muamelesi yapmıyordu. Herkesi hakir görüyordu. Işı gücü milleti alaya almak, dalga geçmek, küçük görmek, kimseyi beğenmemekti. Ardında bir taş su dökecek bir Allah kulu bırakmadan gidiyor. Aşağı Şeherlinin dediğine katılıyorum. Hakkımı helal etmiyorum. Bu dünyanın bir de ötesi var. İşte orada hesaplaşacağız. Allah bunlara fırsat vermeye. Ne hakkım varsa haram olsun.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • zeki (11 ay önce)
    Tam Malatya'ya layık bir personeldi, yerini doldurmak güç.
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Davut (11 ay önce)
    Kayıp..Bence sevmesenizde Belediyenin en aklı selim düşünen adamıydı.Gurkanı frenleyen tek adamdı...
    %13
    %87
    Yanıtla
  • b vaizoğlu (11 ay önce)
    sayın nogay karakavakda yetişmiş stratejı yöneticiliği yapmış: tarım alanlarına bina inşa eden buyukşehir olan belediyede (malatya büyukşehir belediyesınde genel sekreterlik yapmış)orman bakanlığında/d s i de basın müşavirliği yapmış sorumlu makamlarda bulunmuş malatyaya hangı fabrıka istihdam yerel katma değeri olan yatırımlarda hangi işi sonuçlandırmış acaba??? depremde ortaya çıkan tabloda yönetimin takip kontrol&inşaat esnasında demir&çimento inşaat uygunluk kriterlerini 14001 nekadar kontrol edildiği nasıl yönetildiği belli olan depremde kriz yönetimi başarısı sınıfda kalan bır belediyede şehir planlamacısı& iki ünüversitesi olan&iki c u m h u r b a ş k a n ı olan &bayındırılık bakanlığında müsteşarlık yapmıs sayın ali helvacı den hiç mi bilgisinden istifade etmeyı düşünmeyen bir belediye yönetimi olarak planlama konusunda sancaktarlardan&maneviyatdan günümüze gelen m a l a t y a y ı sorumsuzca yöneterek geldiği durumda bırakıp kaçmak denir buna karızma yerle bir sıfır noktasında takdır edilecek tarafı ortada yerel yönetim değişmesi önem arz eder!!! saygılar
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Aşağı Şeherli (11 ay önce)
    Kendisine olan hakkımın her zerresi haram olsun. Biz kendisini iyi bilmedik. Kendisinden razı değildik. İyi hatırlamayacak ve hayırla yad etmeyeceğiz. Ahirette iki elimiz yakasında olacak ve kendisinden Allah katında davacı olacağız. Bizi hep hakir gördü. Hep gücün ve güçlünün hizmetkârı oldu. Neyse.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • malatyalı (11 ay önce)
    Sayın Gürkan dan ve siyasilerden ricamız Genel sekrereterliğe gelecek insanın Liyakatli ahbap çavuş ilişkilerrrinden uzak işin ehli bir insasn getirilmeli aksi takdirde bu kadrolarla bu enkazın altında kalkmanız mümkün değil
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Ahmet (11 ay önce)
    Geç olmuş. Malatya kurtuldu. Yakın tanıyan herkes sevmezdi. Umarım malatyada yaşama ve bir daha malatya ile ilgili bir şeye karışmaz. HUP kontenjanındandı. Umarım yetenekli biri atanır
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Ottoman (11 ay önce)
    Zerre kadar iş bilmeyen liyakatsiz bir isim. Hakkımız helal değil...
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Cevdet (11 ay önce)
    Emekliliğinde düşünecek.çok şeyin.var Sayin Genel Sekreter.Kestiğiniz alın terine ,emekçi düsmanlığınizı bol.bol.düşünün.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Murat (11 ay önce)
    Malatya büyükşehir Belediyesi'nin sırtındaki en büyük kamburlardan biriydi.hiçbir artısı olmadığı gibi personel düşmanı ve şehrin lehine yapılacak işleri kilitleyen bilgi yoksunu egolu ve kindar yapısıyla tanınan sevilmeyen bir kişiydi.gidişi bir kayıp değil kazanımdır.
    %86
    %14
    Yanıtla