SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir İle Sağlık Müdürlüğü Protokolu

Büyükşehir İle Sağlık Müdürlüğü Protokolu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Sağlık İl Müdürlüğü arasında Arguvan İlçesinde bulunan ancak kullanılmayan Arguvan Toplum Sağlığı Merkezi’nin Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına 5 yıllığına devri için protokol imza töreni düzenlendi. 

Tören sırasında konuşan Başkan Gürkan, “Arguvan’da itfaiye binamız yeterli olmadığından dolayı orada kullanılmayan sağlık ocağı İtfaiye Daire Başkanlığımız tarafından Sağlık İl Müdürlüğümüzden talep edildi. Sağlık İl Müdürümde gerekli incelemeleri yaptıktan sonra Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına 5 yıllığına tahsisini uygun gördüler. İl Müdürümüze gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Protokolümüzün hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Sağlık çalışanlarına otobüsler ücretsiz

Başkan Gürkan protokol imza töreni sırasında sağlık çalışanlarının özverili bir şekilde çalıştıklarını belirterek, “Sağlık İl Müdürümüz Malatya’daki çalışmalarıyla, hizmetleriyle özellikle bütün insanlığı etkileyen Covid 19 virüsü ile mücadele sürecinde Malatya’da başarılı çalışmalar gerçekleştirdiler. Kendisinin şahsında bütün sağlık çalışanlarını kutluyorum. Ayrıca sağlık çalışanlarına da Pandemi döneminde sokağa çıkma yasağının olduğu dönemde ücretsiz toplu taşıma hizmeti verdik. Bugün de gece gündüz demeden haftanın 7 günü cansiperane bir şekilde çalışan sağlık çalışanlarımızı onure etme adına MOTAŞ’a vermiş olduğumuz talimat doğrultusunda sağlık çalışanlarımız bu süreç içerisinde toplu ulaşım araçlarımızdan ücretsiz olarak yararlanacaklardır. Sağlık İl Müdürümüzün şahsında bütün sağlık çalışanlarımıza başarılar ve mutluluklar diliyorum. Bu süreç içerisinde virüsten dolayı hayatını kaybeden bütün sağlık çalışanlarımıza da Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum” şeklinde konuştu. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür eden İl Sağlık Müdürü Recep Bentli ise, “Arguvan ilçesinde eski toplum sağlığı merkezimiz bulunmaktaydı. Kamu yararını gözeterek bu binamızı itfaiye hizmetlerinde kullanılmak üzere Büyükşehir Belediyemize kullanma izni vermiş bulunuyoruz. Başkanımıza salgın döneminde bizlere sağladığı imkânlar ve sağlıkçılarımıza bu dönemde toplu ulaşımda ücretsiz yararlanma imkânı sağladığı için teşekkür ediyorum. Protokolümüzün de hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Rıza aktaş (2 yıl önce)
    Teşekkür ederim sayın başkan. Yalnız halk otobüsleri kabul etmiyor. Bunlara da gerekli talimatı verin lütfen
    0
    0
    Yanıtla