SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Meclisi Toplandı

0
Güncellendi - 2020-09-11 20:01:16
Büyükşehir Meclisi Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısının II. Birleşimi, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda, Belediye Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığında yapıldı.

Toplantıda ilk olarak mazeret dilekçeleri alındı. Daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Meclis toplantısında, gündem maddeleri arasında yer alan imar konuları görüşülerek kabul edildi. Ayrıca gündemde yer alan kadro iptal ve ihdası hakkındaki teklif kabul edilirken, Daire Başkanlıklarına yapılan atamalar ile ilgili olarak da Meclise bilgi verildi.

Toplantının Dilek ve Temenniler bölümünde kısa bir teşekkür konuşması yapan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selim Pilten, “Çok güzel bir coğrafyada yaşıyoruz. İyi ki bu topraklarda doğmuş ve buralı olmuşuz. Geçen toplantımızda Hekimhan Belediye Başkanımız Eylül ayının ortasında yaş kayısı hediye etmişti. Bugün de Arapgir Belediye Başkanımız üzüm ikramında bulunuyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Söz alan Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ise “Öncelikle Meclis Salonunu yeniden düzenleyerek bu hale getiren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyorum.

Bugün sizlere Arapgir ilçemizin sembolü olan dünyada bir eşi daha olmayan üzümlerimizi getirdim. Dalındaki gibi tap taze duruyor. Tescillenmiş olan Arapgir Köhnü üzümümüz gerçekten de her derde deva. Hemşerilerimizden kendi illerinin marka üzümüne sahip çıkmalarını istiyorum” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısının III. Birleşiminin 15 Eylül 2020 Salı günü saat 14.00’de yapılmasına karar verildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız