SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'den 19 Milyonluk Yardım

0
Güncellendi - 2021-01-25 01:15:47
Büyükşehir'den 19 Milyonluk Yardım
A- A+ PAYLAŞ

İmkânları dâhilinde mağdur ve ihtiyaç sahibi insanlara el uzatan Malatya Büyükşehir Belediyesi, yıllardır verdiği ücretsiz sağlık hizmetleri ile ilaç yardımlarını 2020 yılında da sürdürdü.

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde, sosyal güvencesi olmayan hasta vatandaşlara ücretsiz muayene hizmeti sunan Büyükşehir Belediyesi, son 1 yılda 483 kişiye muayene, 173 kişiye müşahede hizmeti verdi. Verilen bu sağlık hizmetlerinin parasal karşılığı ise 13 milyon 120 bin TL değerinde.

Büyükşehir Belediyesi hasta ve muhtaç kişilere ücretsiz sağlık hizmetinin yanı sıra ilaçları da ücretsiz olarak veriyor. Çoğunluğu vatandaşlardan toplanan bu ilaçlar reçete karşılığında ihtiyaç sahibi vatandaşlara veriliyor. Ayrıca düzenlenen yardım kampanyaları çerçevesinde de toplanan ilaçlar savaş mağduru insanlar ile sığınmacılara dağıtılmak üzere yardım kuruluşlarına teslim edildi.   Bu kapsamda; 2020 yılında 6 milyon 176 bin 56 lira değerinde 55 bin 846 kutu ilaç ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmış oldu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi başkanlığı tarafından başlatılan ‘Hoş geldin Bebek’ projesi kapsamında 151 aileye toplam değeri 16 bin 610 lira yeni doğum hastane çıkışı hediye edildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • beytullah (3 yıl önce)
    1,9 milyon olmasın başkan
    0
    0
    Yanıtla