SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS-Ankaragücü Maçı Aydınus'un

0
Güncellendi - 2020-02-05 18:13:06
BYMS-Ankaragücü Maçı Aydınus'un
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 21.haftasında 7 Şubat Cuma akşamı 20.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda MKE Ankaragücü’nü konuk edecek. BtcTurk Yeni Malatyaspor-MKE Ankaragücü karşılaşmasını Fırat Aydınus yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Süper Ligin 21.haftasında oynanacak olan karşılaşmalarda görev yapacak olan hakemleri açıkladı. Buna göre, 7 Şubat Cuma akşamı 20.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda BtcTurk Yeni Malatyaspor ile MKE Ankaragücü arasında oynanacak olan karşılaşmayı İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemi Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemleri Aleks Taşcıoğlu ile Erdem Bayık yapacak. Mücadelede, Amasya Bölgesi Klasman Hakemi Bilal Köseoğlu ise dördüncü hakem olarak görev alacak. Müsabakanın VAR hakemliğini Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemi Mustafa Öğretmenoğlu, AVAR hakemliğini ise İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Yiğit Arslan yapacak.

Süper Ligin 21.haftasında oynanacak olan karşılaşmalarda görev yapacak olan hakemler şöyle:

7 Şubat Cuma

20.00 BtcTurk Yeni Malatyaspor-MKE Ankaragücü: Fırat Aydınus

 8 Şubat Cumartesi

14.00 İttifak Holding Konyaspor-Yukatel Denizlispor: Volkan Bayarslan

17.00 Gençlerbirliği-Trabzonspor: Hüseyin Göçek

17.00 Beşiktaş-Gaziantep Futbol Kulübü: Alper Ulusoy

20.00 Fenerbahçe-Aytemiz Alanyaspor: Ümit Öztürk

9 Şubat Pazar

13.30 Hes Kablo Kayserispor-Antalyaspor: Koray Gençerler

16.00 Demir Grup Sivasspor-Medipol Başakşehir: Halis Özkahya

19.00 Kasımpaşa-Galatasaray: Mete Kalkavan

 10 Şubat Pazartesi

20.00 Göztepe-Çaykur Rizespor: Cüneyt Çakır.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız