SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS, Keçiörengücü’nü Konuk Ediyor

0
Güncellendi - 2019-12-03 16:49:54
BYMS, Keçiörengücü’nü Konuk Ediyor
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur birinci maçında Salı günü14.30’da Yeni Malatya Stadyumu’nda TFF 1.Lig ekibi Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek. 

Süper Lig’de geçtiğimiz sezonu ilk 5 içerisinde tamamlayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’na 5.Tur’da dahil oldu. 

Süper Lig’de üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası’na 4.Tur’da katılmış ve tarihinde ilk kez yarı final oynama başarısını göstermişti. 

Ankara temsilcisi Keçiörengücü ise Ziraat Türkiye Kupası’na 3.Tur’da dahil oldu. 3.Tur’da 3.Lig ekibi Somaspor ile karşı karşıya gelen Keçiörengücü, deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 2-1 kazanarak, adını 4.Tur’a yazdırdı. Keçiörengücü, 4.Tur’da ise Bölgesel Amatör Futbol Ligi ekiplerinden Siirt İl Özel İdaresispor ile eşleşti. Aktepe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı 3-1 kazanan Keçiörengücü, adını 5.Tur’a yazdırmasını bildi.

 BtcTurk Yeni Malatyaspor-Keçiörengücü karşılaşmasını Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemi Burak Şeker yönetecek. Şeker’in yardımcılıklarını Gaziantep Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Ömer Tevfik Özkoç ile Antalya Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Ali Can Alp yapacak. Mücadelede, Rize Bölgesi Klasman Hakemi Muhammet Ali Metoğlu ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Ferdi Durdu -Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız