SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Üst Üste 2 Deplasmanı Kayıpsız Geçmek İstiyor

0
Güncellendi - 2019-11-01 18:58:22
BYMS Üst Üste 2 Deplasmanı Kayıpsız Geçmek İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de üst üste 3 galibiyet alarak 16 puan toplayan ve üçüncü sırada yer alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, üst üste oynayacağı iki deplasman karşılaşmasını da kayıpsız geçerek, iyi gidişatını sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

Süper Lig'de üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, ilk 9 hafta itibarıyla en iyi başlangıcına imza attı. Bu sezonun ilk 9 haftasını 16 puanla geçen sarı kırmızılılar, geçen sezon bu dönemde 12 puan, ilk sezonu olan 2017-2018'de ise 11 puan toplayabilmişti. 

Ligde oynadığı 9 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi yaşayıp 16 puan toplayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu sezon ilk kez üst üste üçüncü galibiyetini elde etti.

Ligin 7.haftasında sahasında Yukatel Denizlispor’u 5-1 mağlup ederek, milli araya moralli giren sarı kırmızılı takım, 8.haftada deplasmanda İttifak Holding Konyaspor’u 2-0’la geçti. Malatya ekibi, 9.haftada ise sahasında İstikbal Mobilya Kayserispor’u 4-0 mağlup ederek puanını 16’ya yükseltti. 

Süper Lig’de 9 hafta sonunda 5 galibiyet elde eden sarı kırmızılılar, zorlu iki deplasman maçına çıkacak. 10.haftada 3 Kasım Pazar günü Kasımpaşa’ya konuk olacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 11.haftada ise 10 Kasım Pazar günü İzmir’de Göztepe ile karşılaşacak. 

16 PUANIN 6’SI DEPLASMANDAN

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde şuana kadar topladığı 16 puanını 6’sını deplasmanda maçlarında kazanabildi. 

Süper Lig’de şuana kadar 4 deplasman karşılaşmasına çıkan sarı kırmızılılar, bu karşılaşmaların 2’sini kazanırken, 2’sini ise kaybetti. Malaya ekibi, bu karşılaşmalarda 7 gol kaydedip, kalesinde 5 gol gördü. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un şuana kadar deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda aldığı sonuçlar şöyle: 

Trabzonspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2-1

MKE Ankaragücü-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 0-4

Antalyaspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 3-0

İttifak Holding Konyaspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 0-2.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • kaplan44 (4 yıl önce)
    başkan kıy paraya şampiyon olalım.galibiyet primlerini artır..şampiyon olursan aalcağın parayı düşün direk şampiyonlar ligine katılacan gelecek parayı düşün..Bu sene her takımda kötü azcık iyi olan götürecek bu fırsat ele geçmez..Adını yüzyıla yazdırırsın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Şampiyon olan takımların sonu bir sonraki sezon küme, Bursa örneği yeterli,bizim şuan ilk 6 de olmamız iyi,başkan takımı mükemmel yönetiyor.Sezon başlamadan yönetimi eleştiren futbol bilmez adamların gıkı çıkmıyor.
    0
    0
    Yanıtla