SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS'nin Sosyal Medya Hesapları Çalındı

0
Güncellendi - 2019-10-27 19:30:16
BYMS'nin Sosyal Medya Hesapları Çalındı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor’un kullandığı sosyal medya hesapları çalındı. Sarı kırmızılı takımın kullandığı facebook  hesabından ‘Sergen Yalçın Beşiktaş'a hayırlı olsun’ paylaşımı yapıldı.

​Spor Toto Süper Lig ekiplerinden ​BtcTurk Yeni Malatyaspor'un resmi sosyal medya hesabı çalındı. Çalınan sosyal medya hesabında “Duyuru! Resmî Twitter sayfamız art niyetli kişilerin eline geçmiştir. Bu süreçte yapılan hiç bir paylaşım bize ait olmadığı gibi doğruluk payı da yoktur. Sergen Yalçın Beşiktaş'a hayırlı olsun. Resmi twitter hesabımızın çalındığını üzülerek sizlere belirtiyoruz. Kamuoyunu Aydınlatma Platformuna sunduğumuz gibi Beşiktaş Kulübü ile Sergen Yalçın'a karşılık Abdullah Avcı +1,5 milyon dolar karşılığında prensipte ön anlaşmayı sağladığımızı ancak takas sürecinin 30 ekim çarşamba günü yapılacağını taraftarlarımıza ve kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz” paylaşımı yapıldı.

Yeni Malatyaspor'un resmi twitter hesabından ise "Resmî Facebook sayfamız art niyetli kişilerin eline geçmiştir. Bu süreçte yapılan hiç bir paylaşım bize ait olmadığı gibi doğruluk payı da yoktur." açıklaması yeraldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

GÖRSEL: BYMS'nin sosyal medya hesabı çalındıktan sonra yapılan sahte paylaşımlar ve BYMS'nin twitter mesajı

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatya sevdası (4 yıl önce)
    Geçen gün kulübün web sitesi ile ilgili haber yapmıştınız Btc Türk Malatyaspor da bu konuda bir yönetim idare boşluğu var bu konu ciddi şekilde haber yapılmalı.Bu kadar büyük mali anlamda disiplini olan bir kulüp bu işleri ehil olmayan kişilerin eline vermemeli
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz (4 yıl önce)
    çok hasüt niyetli yapılmış bunu yapana sözüm ALLAHIN'dan bul,iyi giden takımımıza çelme takılmak isteniyor
    0
    0
    Yanıtla