SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çaldıkları Malzemeyi 10'da Bir Fiyatına Satmışlar

0
Güncellendi - 2021-05-19 02:50:20
Çaldıkları Malzemeyi 10'da Bir Fiyatına Satmışlar
A- A+ PAYLAŞ

Asayiş Şubesi ekipleri, 1,5 ton inşaat demirini çalıp bir pikapla taşıyan 2 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Bu arada, Orduzu'da meydana gelen silahla yaralama olayının failinin yakalanarak tutuklandığı açıklandı.

Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şubesi ekiplerinin müdahale ettiği olaylarla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

- 16.05.2021 günü Zafer Mahallesinde meydana gelen nitelikli hırsızlık konusu ile ilgili Müşteki C.B. kendine ait inşaatın önünde açık alanda bulunan yaklaşık 1,5 ton kadar kesilmiş inşaat demirinin çalındığını 10.000 TL civarı zararı olduğunu beyan etmiş, Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme Ve Soruşturma Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda 9 farklı güvenlik kamerasının 11 saatlik görüntüleri incelenmiş, aracın markası, araç plakasının belirsiz olduğu, aracın sürücü tarafında çizgiler olduğu, farının yanmadığı gibi belirgin özellikler tarafımızdan tespit edilerek olayın faili meçhul şüphelileri tespit edilmiş, İ. Y. ve M.C.Y isimli şahıslar yakalanmış, suça konu demirleri 1.000 TL karşılığında Hurdacıya sattıklarını beyan etmişler, şahısların gereği için ilgili birine teslim edilmiştir.

- 1 adet tabanca, 2 adet tüfek, 3 adet kesici alet, 4.88 gr eroin, 3,35 gr Metamfetamin, 14 gr Kannabinoid ve 75 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiştir.

- Elazığ ilinde meydana gelen açıktan hırsızlık olayı ile ilgili Müşteki müracaatına istinaden İhbar doğrultusunda çalınan bisikletin İlimizde ikinci el internet sitesi üzerinden satılık olduğu anlaşılmış, ekiplerimizce yapılan çalışmalar neticesinde şüpheli E. B. isimli şahıs ve suça konu bisiklet ile birlikte yakalanmış. Konu ile ilgili tahkikata başlanmıştır.

- 14.05.2021 günü orduzu mahallesinde meydana gelen Kasten Yaralama (Tüfekle)- Mala Zarar Verme olayı ile ilgili Müşteki K.D. ile Şüpheli Y.E. maytap atma mevzusundan ağız münakaşası yaparlar. şüpheli tüfekle müştekiye ateş ederek yaralar. Olay esnasında olay yerinde park halinde olan 44 DG …. plakalı araç arka tampon kısmında saçma isabeti meydana gelir. Şüpheli şahıs olay yerinde yaya olarak kaçar, daha sonra ekipler tarafından bahse konu suç aleti av tüfeği ile birlikte yakalanarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmış cezaevine teslim edilmiştir.

- Dabakhane Mahallesinde bir işyerinin kumar tahkikatı sonrası mühürlendiği ancak işyerinin mührü bozularak kumar oynandığı bilgisine ulaşılması üzerine, belirtilen adrese gidilmiş, işyerinin mührünün bozulduğu görülmüş, ayrıca işyeri içerisinde Sigaramatik Cihazı görülerek (içindeki 35 TL ile birlikte) muhafaza altına alınmış, şüpheli A. C. tarafımızdan yakalanarak adli tahkikata başlanmıştır."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Alarga (2 yıl önce)
    Çalıntı malı 1/10 fiyatına alan hurdacıya ne işlem yapıldı acaba?
    0
    0
    Yanıtla