SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Canbay Esnaf Ziyaretinde

Canbay Esnaf Ziyaretinde
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Canbay, Fuzuli Caddesi esnafını ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdüren Canbay, esnaflarla bir araya geldi. Esnaflarla uzun süre sohbet eden Canbay, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde destek istedi. 

Canbay, ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, göreve geldikten sonra esnafların sorunlarını çözeceklerini söyledi. 

Bir esnaf kapatılan Eski Devlet Hastanesiyle ilgili olarak: " Buraların yarısı Battalgazi'ye bağlanacak. Ama hastanemiz yok alıp götürdüler. Bir acil hastamız olsa ne yapacağımızı şaşırıyoruz" demesi üzerine Canbay: " Ahmet Bey'in zamanında bizler Abdullah Gül parkını Şehir parkı olarak tescillendiğini ve o sıra Sümer Park'ın alanını park yeri olarak değiştirildiğini ve satılmasını engellendiğini Devlet Hastanesi'nin park alanı olarak tescil edileceğini ve satılmasını engelleyeceğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız