SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çapa Motoruna Tır Çarptı, 1 Ağır Yaralı

0
Güncellendi - 2021-08-14 20:34:48
Çapa Motoruna Tır Çarptı, 1 Ağır Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da tekeri fırlayan ve devrilen çapa motoruna tır çarptı. Kazada 1 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya-Sivas karayolu Hekimhan ilçesi Kocaözü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Malatya -Hekimhan istikametinde seyir halinde olan ve tekerin fırlaması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü S.Ö., çapa motorunu devirdi. Arkadan gelen ve sollama yapmak üzere olan B.A. idaresindeki 14 BG 944 plakalı BMC marka tır, çapa motoruna çarparak sürükledi.

Kazada, çapa motoru sürücüsü S.Ö ağır yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İlk müdahalelisi kaza yerinde yapılan çapa motoru sürücüsü yaralı S.Ö, 112 ambulansıyla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Geçen kışla caddesinde çapa motoru ile adam ailesini almış tür atıyor, trafik neden müdahale etmiyor anlamak mümkün değil ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Maltyalı 4444 (2 yıl önce)
    Adam köyü bırak şehir merkezinde turluyor bu çapa motoruyla yeter artık bu çapa motorlarına kesinlikle cezai işlem uygulanmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cevdet (2 yıl önce)
    Şu çapa motorlarını Allah aşkına trafiğe çıkarmayın sayın yetkililer zaten kanunen çıkmaları yasak.Gece gündüz trafikdeler kural tanımıyorlar son sürat karayolundalar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (2 yıl önce)
    Karayollarında gerçekleşen bu kaçıncı çapa motoru kazası? Ya boşuna yasaklanmadı bu makinelerin karayolunda kullanımı. Yazık günah... Allah şifa versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖZ malatyalı (2 yıl önce)
    Emniyet ve jandarma trafik ekipleri en ufak Bi eksiklikte karayoluna çıkan ruhsatlı plakalı araçlara aman vermezken, plakası ruhsatı olmayan ve hele hele emniyet kemeri bulunmayan bu çapa motorlarına Bi düzenleme getirmedi. Çapa karayollarında kullanılmasına izni olmayan Bi taşıttır bu böyle bilinsin. Yetkililerin bu konuya çok acil el atması gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Bütün köylerde ve kasabalarda bu pat pat denilen çapa moturu ile yolcu ve yük taşınıyor yetkililer ise duymadik bilmedik görmedik diyorlar .
    0
    0
    Yanıtla