SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Anayurt Bulvarında Kaza

Anayurt Bulvarında Kaza
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucunda 2 kişi yaralandı.

A.D. yönetimindeki 44 PU 191 plakalı hafif ticari araç, Cevatpaşa Mahallesi Anayurt Bulvarı'nda E.G. idaresindeki 46 AP 506 plakalı otomobille çarpıştı.

Araçta sıkışan hafif ticari araç sürücüsü, itfaiye ekiplerince bulunduğu yerden çıkarıldı.

Yaralanan iki sürücü, ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Kernekli (2 yıl önce)
    Yeşiltepe’den Ergenekon köprüsünden gelip Anayurt bulvarındaki göbeğe giren araçlar Allah rızası için yalvarıyorum göbekten çıkan araca yol verin. Orada kocaman ters üçgen var onu süs diye koymamışlar, geçiş hakkı göbekte dönen aracın. Öyle beter geliyorsunuz ki Göbekte duran adam siz vurmayasınız diye duruyor gelip ona bir başkası arkadan vuruyor. Gece bu yolu kullanan römorklu traktörler patpatlar reflektörleri yok görünmüyorlar, sinyalleri yok nere dönecekleri belli değil, İçinde Allah korkusu olan kul hakkından korksun olmayan artık kendince hangi etik değere inanıyorsa ona göre davransın, diyecek söz bulamıyorum artık bıktım. Vallahi billahi birini döverim diye korkuyorum. Bu dönel kavşaktan dönememe sorunu Malatya’nın genelinde var. Barguzundaki, mıhlıtuttaki, yüzakındaki, çöşnükteki kavşaklar hep problemli kavşaklar, Malatya emniyetine buradan yalvarıyorum bu insanlar kavşakta dönmeyi bilmiyor, Allah rızası için öğretin. Memuru da bilmiyor, esnafı da bilmiyor. Her gün 100 kişiye öğretseler biraz düzelir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kesinlikle haklısınız. Malatya Emniyet Müdürlüğü acilen bu bahsettiğiniz dönel kavşaklara 24 saat esaslı ekip görevlendirmeli. Maalesef bizim toplumumuzda caydıricı cezalar, ancak insanların kurallara uyması noktasında etkili olabiliyor .müdürlük bu kavşaklar için ÇOK ACİL!!!! tedbir almalı. Hassasiyetiniz ayrıca teşekkürler...Siz yine de dövme işini unutun:))))
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hıdır (2 yıl önce)
    Hız hız hız Telefon elde ayak gaz pedalında biraz yavaş gidilse bunlar olmayacak. Yoldaki bozukluklar da düzeltilmeli.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Porgalı (2 yıl önce)
    Bu yol aşırı derecede güvensiz. Şeritler yeterince geniş değil. İki araç güvenle yolculuk yapamıyor. Yol sağlam yapilmamiş ve sağ şeritler ağır vasıtaların kullanması sonucu çökmüş.
    %100
    %0
    Yanıtla