SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çarşı İnşa Süreci Niyazi Mısri Bölgesi İle Devam Edecek'

'Çarşı İnşa Süreci Niyazi Mısri Bölgesi İle Devam Edecek'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Akpınar ve Saray Mahallesinin ardından inşaat çalışmalarının Niyazi Mısri bölgesinde başlayacağını açıklayarak, “Malatya, devletin kent merkezini en geniş şekilde inşa ettiği tek şehir. Yani, Malatya'da çok büyük bir alanı rezerv alan olarak devlet yapıyor” dedi.

Sosyal medya hesabı üzerinde açıklama yapan AKP Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, “Hem bölgedeki muhtarlarımızla hem esnaf kardeşlerimizle Niyazi Mısri'deki son duruma dair detaylıca görüştük. Sonrasında da sahayı gezdik. Nereler rezerv alan, nereler kapsam dışı, hangi binalar nasıl durumda ve herkesin memnun olacağı formül nasıl düşünülüyor; bunları anlattım, kendilerinden dinledim. Uzun uğraşlar sonucu bakanlığımızdan rezerv bölge olarak ilan edilen Niyazi Mısri'nin yeni hali gerçekten çok güzel olacak. Bunu yaparken ise esnafın ve hak sahiplerinin mağdur olmayacağı, beraberinde güzel bir Malatya'nın inşa olacağı en uygun formülü üretiyoruz inşallah.” dedi.

Babacan şu ifadeleri kaydetti:

“Akpınar'la başlayan, Saray Mahallesi bölgesiyle devam eden çarşı inşa süreci, Niyazi Mısri ile devam ediyor. Çarşı'nın devlet eliyle inşa edilecek kapsamını uzun uğraşlar sonucu epey bir genişlettik ve şimdi devletimiz yekpare bir güzel mimari ile buraları inşa etmeye başladı. Şunu da son olarak ekleyeyim: Malatya, devletin kent merkezini en geniş şekilde inşa ettiği tek şehir. Yani, Malatya'da çok büyük bir alanı rezerv alan olarak devlet yapıyor. Bu ise, hem tek elden çıkan güzel bir mimari hem de hızlı ve etkin bir inşa süreci demek.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Can (1 ay önce)
    Bu ihsan koca nerde bilen varmı gerçekten merak ediyorum adam resmen ortada yok
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Burak (1 ay önce)
    Bu vekil sürekli aynı şeyi yapıyor.gittigi yerde bir iki fotoğraf Karesi çektirip atıyor.altınada destansı yazılar yazıyor.şunu yapıyoruz bunu yapıyoruz diye ama iş icraat noktasına gelince sıfır.tamamen iş yapıyor gibi gözüküp iş yapmayan türden
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Battal (1 ay önce)
    Babacan senden umudumuz çok...Kim ne derse desin Malatya eskisinden çok daha güzel olacak...
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Mehmet (1 ay önce)
    Fuzuli Caddesini genişletin, çift şerit yapıp çevreyoluna bağlayın. İnönü Caddesini genişletin ortasına travmay hattını koyun. Emeksiz Caddesini genişletin otobüslere uygun durak park yeri yapın. İstasyon Kavşağına alt geçit yapın. Bakın bunlar şuan yapıldı yapıldı daha da ilerde yapılmaz rezil olur gidersiniz. Gelde akpye söz anlat camiyi bile kuyumcuların arkasında bıraktılar. Binaların arasında gizli köşede cami olur mu?
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Furkan oktay (1 ay önce)
    Bizimle kimse görüşmedi kapının önünden çekip gittiler hiçbir şey söz konusu olmadı. Selam dahi vermedi kimse. Niyazi mısride kadife petshop görüşmüşlerse dükkanım burası.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • OKTAY (1 ay önce)
    ne bitmesi bizmi görmüyoruz hacı saray mah de bakan geleceği zaman eşildi bi kaç yer sonrası kiraz bahçesi 10 yıl 10 malatya başladık bitiriyoruz demelerine bakmayın
    %87
    %13
    Yanıtla
  • kerem tataroğlu (1 ay önce)
    tamamda vekilim laflarınız hep havada kaldı birazda tavada kalsın hani 1 yılda bitecekti böyle giderse 10 yıl sürer hele bi çık çarşıda gez dolaş gözüne hiç malatyalı bi tanıdığın gelecekmi hep yabancı doldu sizin beceriksizliğinizden malatyalılar şehri terketti biz kendi memleketimizde yabancı olduk hep sizin sayenizde
    %94
    %6
    Yanıtla
  • cebrail (1 ay önce)
    bir yerden başlanmasın..bütün sahada,bütün rezerv alanlarına her bir koldan girerek başlayın artık.kaplumbağa hızıyla gitmeyin.millet ev bekliyor dahaaa...
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Mert (1 ay önce)
    Çünkü çarşı merkezi en çok yıkılan şehir ! Bununla bilene övünüyorlar ayıp
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Utku (1 ay önce)
    Seçin akp'yi yine bakın çarşı ne kadar zamanda yapilacak ve neye benzeyecek hep beraber görelim
    %71
    %29
    Yanıtla