SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Çatlasanız da Patlasanız da Bu Millet Başkan Yapacak"

0
Güncellendi - 2018-04-09 04:49:43
A- A+ PAYLAŞ

  • AKP'li belediye başkanları ve partililerle yapılan toplantılarda konuşan Bakan Tüfenkci, “Hiç kimsenin şüphesi olmasın Afrin operasyonu siyasetin başarısıdır. Kim ne derse desin. Onun içinde olan birisi olarak söylüyorum; istisnasız cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başarısıdır.” dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya programı kapsamında Battalgazi Belediyesi’nde partisinin Malatya’daki belediye başkanları ile toplantı yaptı, ardından Kongre ve Kültür Merkezi’nde Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına katıldı. Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, ilçe belediye başkanları ve partili yöneticiler katıldılar.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ekonomik gelişmelere değinerek, “Bazıları diyorlar ya, ‘Bu hormonludur, bilmem hani bize nerede dokundu, şuradan dokundu mu, buradan dokundu mu’ diye? Milletin zihnini bulandırmaya çalışanlar, bu başarı hikayesini küçümsemeye çalışanlar, bu muhalefet daha geçtiğimiz günlerde 20 milyar dolara mal olacak nükleer santralinin temelini attı bu ülke. İşte büyüme olmasaydı, biz yıllardır Türkiye’nin 1955’lerden beri konuştuğu o hayalini gerçekleştirebilirmiydik? Onlar konuşabilir, ama bizler, bu kadrolar AK Parti kadroları milletin hayallerini gerçekleştiriyor. Onlar konuşmaya devam etsin, biz yolumuza bakacağız.” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun sınıra giden sanatçılarla ilgili sözlerine de tepki gösteren Bakan Tüfenkci şöyle konuştu:

“Muhalefet iş üretemeyince laf üretmeye çalışıyor. O lafı da üretirken Kılıçdaroğlu ağzına gözüne bulaştırıyor. Çıkmış meydanlara gurup toplantısında diyor ki 'Siz sanatçı mısınız? Siz şu musunuz? Bu musunuz?' deyip milletiyle devletiyle barışık olan sanatçılara laf söylemeye kalkışıyor. Niye? O sanatçılar niçin sınır karakoluna gidip askere moral vermiş. Niçin başkomutanımız, cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la beraber o sınırlara gitmiş. Birde ötekileştirmeyle suçluyor o sanatçıları. Esas ötekileştiren, esas ayrımcı politikaları dillendiren, ayrımcılarla, bölücülerle bir arada politika üretmeye çalışan Kılıçdaroğlu'nun ta kendisi. O sanatçılar Cumhurbaşkanı, başkomutanla Afrin operasyonuna destek vermek için o sınıra giderken kendinin genel başkan yardımcısı bölücülerle konuşmak üzere cezaevine gidiyor. Hiç kimsenin şüphesi olmasın Afrin operasyonu siyasetin başarısıdır. Kim ne derse desin. Onun içinde olan birisi olarak söylüyorum; istisnasız cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başarısıdır. Onun liderliğinde, onun başkomutanlığında ordu vaziyet alarak sınırlarımızda terör koridoru oluşturmadı. Bundan sonrada oluşturmayacak. Kim ne operasyon yaparsa yapsın. Kimin adına kimin maşası olarak o operasyona katkı verirse versin. Karşısında Türk milletini bulur, cumhurbaşkanımızı bulur, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı bulur. Biz Afrin'e terörü bitirmek adına gittik. Ülkemizin sınırlarını koruma adına gittik. Ey Kılıçdaroğlu bu ülkenin sınırları bu ülkenin namusu değil mi? Bu ordu, o sanatçılar o sınıra gitmişse senin namus anlayışın nedir? Onu bize açıklayabilir misin? Kalkmış bir de sanatçılara cumhurbaşkanımıza, başkomutanımıza laf ediyor, 'niye kamuflaj giymiş' diye. Haberi yok herhalde anayasada ki yazılanlardan. Bu ülkenin başkomutanı kim olduğundan haberi yok ya da var da zoruna gidiyor. Zorunuza da gitse, çatlasanız da, patlasanız da bu millet 2019'da da cumhurbaşkanımızı başkan yapacak, Cumhurbaşkanı yapacak.”

Çalık: "Dosta güven düşmana korku salmaya devam edeceğiz"

AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık da Çalık, bir tarafta terörle mücadele ederken, bir taraftan da yatırımlarını sürdürdüklerine, tüm terör örgütleriyle mücadele eden Türkiye'nin, dimdik ayakta durduğunu belirterek, “Bu kadar oyuna, hedef haline getirilmiş ülke olmamıza rağmen Türkiye büyümeye aslanlar gibi devam ediyor. Dünya devletlerinin başına bu oyunlar gelseydi, bu kadar büyüme gerçekleşir miydi? Şu anda Türkiye'nin büyüme rakamı yüzde 7,4. Bu kadar oyuna, terörle mücadeleye rağmen büyümeye devam ediyoruz. Terör örgütlerine, onların iş birlikçilerini inat Türkiye büyümeye, güçlenmeye devam edecek. Türkiye güçlenirken milletimiz mutlu oluyor. Biz dosta güven düşmana korku salmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

"CHP'nin şirazesi bozuldu" diyen Çalık, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Diyordu ki, 'Afrin'e giremezsiniz, Afrin'e girdiniz, bu kadar yeter çıkamazsınız' Allah'a şükürler olsun, biz Afrin'e girdik ve aslanlar gibi de sancağımızı Afrin'in göbeğine diktik. Sonrasında Kılıçdaroğlu'ndan tebrik mesajı, 'Muzaffer ordumuzu kutluyorum' diyor. Peki sen ordunu kutluyorsun, ordunun başkomutanının kim olduğunu biliyor musun? Sen ordumuzun, Türk Silahlı Kuvvetlerinin başkomutanının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu bilmiyor musun? Eğer o başkomutan olmasaydı Afrin süreci de bu şekilde yaşanmazdı. Kahraman ordumuzla biz gurur duyuyoruz ama o ordunun başkomutanının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu hiç kimse unutmamalı. Kılıçdaroğlu millet cumhurbaşkanıyla, askeriyle, başkomutanıyla beraber diye şirazesinden çıktı ve ağzına gelen her türlü kötü lafı, sözü söyledi. Kılıçdaroğlu birçok yalanı söyledi ve söylemeye devam ediyor. Bir yalan makinesi olsa Kılıçdaroğlu'nu da yalan makinesine bağlasalar, yalan makinesinin infilak edeceğini düşünüyorum. Bu kadar yalana yalan makinesi bile dayanmayacaktır."

Çalık, FETÖ'nün söylemlerine bakıldığında aynısını Kılıçdaroğlu'nun söylediğini belirterek şöyle devam etti:

"Çukur ittifakıyla beraber olan FETÖ'ye, sen eşlik ediyorsun. HDP ve FETÖ ile siyaset yapmaya, kol kola girmeye, çukur ittifakıyla birlikte çamur ittifakı oluşturmaya devam ediyorsun. Çamur ittifakından yana kimler var, PKK, PYD, YPG, FETÖ, DEAŞ hepsi bir olmuş vaziyette, CHP ile çukur ittifakçıları, çamur ittifakını oluşturmuş vaziyette. Bunun yanı sıra biz milletimizle cumhur ittifakını kurduk. Cumhur ittifakı milli ve yerli ne kadar insanımız varsa, onlarla yol yürümeye devam edeceğiz."

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

33 yorum yapılmış

  • Ali (6 yıl önce)
    Bu vekiller galiba başka ülkenin vekilleri başkanları saymıyorum bile. Ya arkadaş ülke bitmiş sata sata bitirildi. Hani diyorsunuz ya ülke 70 sent'e muhtaçı zamanın da. Şu an da karşı komşum karı koca çalışıyor bir araba almışlar borç yüzünden evlilikleri bitme noktasına da. Kayısı yanmış üretim yok. Marketten mercimek alacaktım menşeine baktım teyy KANADA'DAN nohut alacaktım ispanya dan siz galiba kendi sofranızı görüyorsunuz. Başkan olunca mercimek Yozgat'an nohut Çorum'dan mı gelecek Malatya ya. Kafayı sıyırmaya az kaldı ha gayret. Ver mehteri
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktürk (6 yıl önce)
    Ekonomi batmış ama umrunuzda mı yok niye çünkü siz seçim derdindesiniz. Madem öyle bekleyin ve görün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktürk (6 yıl önce)
    Çatlasanız da patlasanız da oy moy yok bekleyin ve görün.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (6 yıl önce)
    Niye bu kadar eminsiniz seçimler olmayacakmı?
    0
    0
    Yanıtla
  • teoman44 (6 yıl önce)
    Evet başkan yapacağız ama kendi isteğimizle ama sizi ve il başkanını çatlasanız da patlasanız da milletvekili yapmayacağız bizim reisle alıp vermediğimiz yok sizi ve ekibinizi istemiyoruz. Boş yere Resin sırtından prim yapmaya çalışmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali yıldız (6 yıl önce)
    Malatya da büyük bi hezimet Öznur Çalık ve ekibini bekliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer canbay (6 yıl önce)
    Niye çatlasınlar niye patlasınlar sizin iktidarınız zorlamı bu vatandaşlarda oymu alacak hadi görelim .
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Bu konusmalarla,ne,yurtda,nede,disda,baris,olmaz.. Malatya,halki,ve,turk,milleti secimlerde.,gerekeni, Yapacaktir
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (6 yıl önce)
    ESENLİK MAAŞ ÖDEYEMİYOR AMA! Esenlik personeline maaş ı gecikmeli ödüyormuş, ama AK partili bir yöneticinin alacağından dolayı batmış bir marketin bazı şubelerini Esenlik almış. Niye AK partili yönetici parasını kurtarsın diye, idda var , bunun bir an yetkililerce önce açıklanması lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Arkadaş Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u fethetti bu kadar böbürlenme di bunlar küçücük bir ilçe üstelik oso ile birlikte
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (6 yıl önce)
    ÇALIK ÇAKIR POLAT üçgenine oy verilmez.Reis başımızın tacı.bunların hiçbirine oy yok
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (6 yıl önce)
    malatyada bir deyişim rüzgarı var ticaret odasında ve borsada oldugu gibi bunun siyaset arenasınada yansıma zamanının geldiyine inananlardanımm yeter sayın öznur calık yeter tüfenkci yeter kahtalı yeter vs saysam baya sayarım bence bir deyişimde burda lazım yanılıyormuyum sayın okurlarrrrrr cumhur başkanımıza lafımız yok ama burda bir deyişim şarttttttt
    0
    0
    Yanıtla
  • ZİBETRA (6 yıl önce)
    Kusura bakmayın ama Kılıçdaroğlu eleştirisinde haklı. Orada canlar yitirilmiş, acılar daha taze iken vur patlasın çal oynasın olmaz. Bu rezilliğe yok moralmiş, yok destekmiş.. Geçin bunları.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oktay karaca (6 yıl önce)
    Malatyada kaç tane fabrika vardı sorarım size kaç tanesi kaldı hepsi satıldı kardeşim yarın çocuklarınız işsiz kaldığında çalışacak fabrika kalmadığında yolların yada binaların yenilmeyecek birşey olduğunu anlarsınız...
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil44 (6 yıl önce)
    Koyu bir Ak partili olarak belediyedeki menfaat şebekeleri ve halkın sorunlarını çözemeyen idareciler yüzünden belediye seçimlerinde oyum partiye değil şahsa olacak. Başkanlık seçiminde ise oyum tabiki RTE..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahet çakar (6 yıl önce)
    Dayatma ile bir şey yapamzasınız Türk milleti artık kandırılmayacak o asker akp nin değil Yüce Türk milletidir şehitler üzerinden siyaset yapmayın artık kim gelirse gelsin başa yapılması gereken her zaman yapılacaktır siz önce Çürükkk raporu alıp askere gitmeyenlerinizi gönderin ondan sonra afrin akp nin zaferi diyin
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatyalı (6 yıl önce)
    Aday olursanız tek bir oy yok diyorum acaba bu yorumları dikkate aliyomusunuz bilmiyorum ama sizin yüzünüzden bu konuşmalariniz yüzünden sırf oy yok size
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Reisimize can kurban elbet ki başkan olacak.ama belediyeye gelince çatlasakta patlasakta oy moy yok.sayın reisimiz sevgili çalışma bakanımız sendika konusunda herkes özgürdür diyor ama nedense sözleri esenliğe para etmiyor.Esenlik herkesin üye olduğu sendikadan zorla vazgeçirtmek istiyor.kimsenin sendikaya üye olmasını istemiyor.Çağa çoluğumuzun rızkına mani oluyor.Bir de böyle oy bekliyorsunuz.Asla Asla Asla....
    0
    0
    Yanıtla
  • Kimsenin canı kimseye kurban olmaz, olmamalı. Ben CHP'liyim ama canım Kılıçdaroğlu'na feda olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (6 yıl önce)
    Niye çatlasanızda patlasanız yani Türkiyede adammı kalmamış usulune uygun seçim yapılsın kim hak ediyorsa o ülkeyi yönetsin yazık vatandaş sizi seçiyor özgür iradenizle ülke için hiç bir söylemde bulunmuyorsunuz bu şekil yaparsanız ileriki dönemde Tüm Cumhuriyet kazanımları elden gidecek dizinize vuracaksınız ama iş işten gececek sırf İyi görünme uğruna yaptığınız konuştuğunuz bu tavırlar doğru değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (6 yıl önce)
    Afriden türk askeri savaşın sehit olsunlar Suriyeliler de Türkiye de elini kolunu sallayarak gezsinler adetmi bu sayın bakan yeter artık ülkeyi şu Suriyelilerden temizleyin Suriyeliler o kadar vatanlarını severler kaçıp gelmez ler adim başı Suriyeli doldu Türkiye'nin parası o kadar fazlaysa yardima muhtaç olan kendi vatandaşlarına yardım etsin Suriye lileri besledikleri yeter seçime az kaldı akp Malatya da bu kadro ile biraz zor kazanır
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (6 yıl önce)
    Evet baskan olablir ama sizler aday oldugunuz surece oy yok
    0
    0
    Yanıtla
  • nedüşüneceğinidüşünenadam (6 yıl önce)
    Dolar 4 TL, Euro 5 TL, Benzin 6 TL, çarşı pazar yangın yeri, esnaf, tüccar, sanayici bitik durumda, işsizlik tavan yapmış, vatandaş geçim derdinde, bunlar çatla, patla muhabbetinde. Vah benim güzel ülkeme.
    0
    0
    Yanıtla
  • nede güzel özetlemişsin ağzına yüreğine sağlık.Sayın yönecilerimiz olaylara bide bu pencereden bakıp siyaset yapsınlar.Yapamazlar çünkü tablo ortada...
    0
    0
    Yanıtla
  • Huseyin (6 yıl önce)
    Bu nasil soylem ayip. Insanlari komsusuyla akrabasiyla kardesiyle zidlaştiriyor sonra kavga etmeyin kardesiz biz.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (6 yıl önce)
    Afrin'de askerimiz teröristlerle savaşıyor.asker her hangi bir partinin askeri değildir.Asker Türk milletinin askeridir.Anlaşılan Afrin'de ki başarıyı AKP kendine mal ediyor ve bundan siyasi malzeme çıkarmaya kalkışıyor.Milletimiz bu numaraları yutmayacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • O askerleri chp mi gönderdi afrine? Afrindeki terör yuvalarını yok etmeye chp mü gönderdi? Saçma bir söylem olmuş kusura bakmayın ama...
    0
    0
    Yanıtla
  • Iktidarda chp mi var. Azcik akledin ya. Zor mu ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir zamanlar o teröristleri IŞİD'in elinde kurtarmaya Barzani güçlerini CHP mi gönderdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahet çakar (6 yıl önce)Esnaf nedim isimli kullanıcı yorumuna
    Asker ne akp nin ne chp nin asker Türkiye Cumhuriyetinin askeri hiç bir siyasi partiye mal edemessiniz çözüm sürecinde akp nin pkk pyd ve diğerlerine nasıl destek verdiği unutuldumu ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Faruk (6 yıl önce)
    Evet başkan yapacak bu millet reisi cumhuru. lakin siz belediye yöneticileri ve vekiller Catlasaniz da patlasanızda oy alamayacaksınız ve bunun için elimizden gelen ne ise onu yapacağız
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Bu argo söylem AKP yakışıyorrr O zaman bizde diyoruz çatlayın patlayın gitmek vakti geldi AKP
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    işi inatlaşmaya ,zıtlaşmaya götürerek kendi içimizde düşman yaratma gayretleri var.çatlama ,patlama bu nasıl bir siyaset ,tabi ki bilinçli yapılan bir siyaset.her zaman bu vatandaş bunu afiyetle yer...
    0
    0
    Yanıtla