SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çevre Yolunda Kaza.. 1 Ölü, 2 Yaralı

Çevre Yolunda Kaza.. 1 Ölü, 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Çevre Yolu AVM arkasında bir aracın bariyerlere çarpıp takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında, aracın 17 yaşındaki sürücüsü öldü, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, sabah saat 07.40 sıralarında Çevre Yolu (Buhara Bulvarı) Malatya Park AVM arkasında oldu. 17 yaşındaki Muhammed Mustafa Doğan yönetimindeki 44 AAZ 852 plakalı araçla, Elazığ yönüne seyir halinde iken, alt geçit girişinde aracın kontrolunu kaybetti. Bariyerlere çarpan aracın takla atması sonucu sürücü olay yerinde hayatını kaybederken, araçta bulunan Gökhan Ç. ile Muhammet K. de yaralandılar.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza nedeniyle, Çevre Yolu Elazığ yönü gidiş şeridi bir süre trafiğe kapandı ve biriken araç yoğunluğunun azaltılması için, trafik şehir içine verildi. Yol bir süre sonra trafiğe açıldı.

malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Latif yıldız (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. . Geride kalanlara Allah sabırlar diliyorum.Mekanı cennet olsun.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Tek sebep yollar delik deşik aracada insanada yazik
    %67
    %33
    Yanıtla
  • mehmet yüksel (2 yıl önce)
    Allahım ailesine sabır melekleri gönder yavrum benim hayatının baharında çok üzüldüm kahrolmuştur ailesi :(
    %85
    %15
    Yanıtla
  • muharrem (2 yıl önce)
    daha 17 yaşında ehliyeti yok, kimse buna bişey yazmamış, yok şahin yok doğan dan bahsetmişler.. yine de Allah rahmet eylesin, en azından başkasına zarar vermemiş, yoksa bide onun hesabı olacaktı..
    %89
    %11
    Yanıtla
  • murtaza (2 yıl önce)
    bu eski modifiye şahinleri trafikten men etmek lazım. yürüyen tabut... fakir afrika ülkesi bile yasakladı...
    %95
    %5
    Yanıtla
  • 1647934367 (2 yıl önce)murtaza isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğru belirli yaşa gelmiş taşıtlara trafiğe çıkma yasaklanmalıdır, lütfen kurallara uyalım , Allah'tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun diyorum Ailesine başsağlığı diliyoruz.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Abdurrahman (2 yıl önce)
    Sabah oradaydım Allah ailesine sabır versin
    %90
    %10
    Yanıtla