SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinayet Firarisi Yolda Yakalandı

0
Güncellendi - 2020-11-26 02:00:01
Cinayet Firarisi Yolda Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Asayiş Şubesi ekipleri tarafından yapılan uygulamalarda, aralarında kasten adam öldürme suçundan firari bir şahsın da bulunduğu çeşitli suç failleri yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü, yakalanan şahıslarla ilgili şu bilgiyi verdi:

"Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalarda;

• Dabakhane Mahallesinde bir şahıstan bir kurusıkı tabanca ele geçirilmiş,

• İsmetiye Mahallesinde bir adreste fuhuş yaptığı tespit edilen 1 bayan, 3 erkek şahıs yakalanmış, şahıslara toplam 7.500 TL idari para cezası yazılmıştır.

• 23.11.2020 günü Gelincik Tepesi TOKİ deprem konutlarında çalışmakta olan kamyondan 40 litre mazot hırsızlığı ile alakalı Battalgazi Polis Merkezi Amirliği ekibi tarafından olayın şüphelisi S. Ö. isimli şahıs yakalanarak gerekli tahkikata başlanmıştır.

• Yavuz Selim Mahallesinde bir motosikletin çalınması olayı ile ilgili; olayı gerçekleştiren şahsın H. E. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş, şahıs çalmış olduğu motosiklet ile birlikte yakalanmış, gözaltına alınmış, mahkemece tutuklanmıştır.

• Kiltepe Mahallesinde bir araçta bulunan bir şahıstan 42.72 gr. Metamfetamin uyuşturucu, hassas terazi ve suçta kullanıldığı tespit edilen 1320 tl para ele geçirilmiş gerekli işlemler yapılmıştır.

• Arap Osman Kavşağında O. C. İsimli şahsın GBT Sorgusunda Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesince "KASTEN ÖLDÜRMEK " suçunda arandığı tespit edilmiştir."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız