SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çocuklarımızın Sevincine Ortak Oldular"

A- A+ PAYLAŞ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) ve Malatya Konfederasyonu (MAKON) Genel Başkanı Nazife Özdemir öncülüğündeki heyet, Arapgir'i ziyaret ederek anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Ziyaret kapsamında, Ahmet Zeyneloğlu İlkokulu ve Ortaokulu’na giden heyet, burada öğrenim gören öğrenciler için getirilen oyuncakları okul idaresine teslim ederek öğrencilerin mutluluğuna katkıda bulundu.

Etkinlik sonrası bir açıklama yapan MASTÖB ve MAKON Genel Başkanı Nazife Özdemir, 23 Nisan’ın sadece çocuklara armağan edilmiş bir bayram olmadığını, aynı zamanda milli egemenliğin ve toplumsal dayanışmanın da önemli bir simgesi olduğunu belirtti. Özdemir, bu tür etkinliklerle çocukların sosyal ve duygusal gelişimlerine katkı sunmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ise ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

“23 Nisan, milletimizin iradesinin egemenliğe dönüştüğü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğimizin teminatı olan çocuklara armağan ettiği çok özel bir gündür. Bu anlamlı gün öncesinde ilçemizi ziyaret ederek çocuklarımızın bayram sevincine ortak olan MASTÖB ve MAKON heyetine yürekten teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın gözlerindeki ışıltı, geleceğe dair umutlarımızı tazeliyor. Toplumun tüm kesimlerinin çocuklarımıza destek olması, onların sosyal ve duygusal gelişimleri açısından son derece kıymetlidir. Arapgir Belediyesi olarak bizler de her zaman çocuklarımızın yanında olmaya, onların hayallerine ortak olmaya devam edeceğiz.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız