Türk Telekom A takımında as oyuncu olarak görev yapan Uğur Can Öğüt, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı'yı ziyaret etti. Malatya Dilek Spor'da basketbol yaşantısına başlayan Uğur Can Öğüt, Fındıklı'ya 44 numaralı bir forma hediye etti.
Öğüt, “Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün üzerimde pek çok emeği vardır" diyerek, Sadi Fındıklı'ya ve Yıldızlar Basketbol Spor Kulübü Antrenörü Kadir Pekdoğan'a teşekkür etti.
Fındıklı da yaptığı konuşmada, "Sizleri buralarda görmek bizleri çok gururlandırmaktadır. Yönetici ve antrenörlerin en büyük sevinci, sporcularının başarılı yerlere geldiğini görmesidir. Bu nedenle Uğur Can Öğüt'ü tebrik eder başarılarının devamını dilerim'' diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.