SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Çok Önemli Bir Galibiyet Aldık"

0
Güncellendi - 2020-12-12 23:52:24
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-0 mağlup eden Yeni Malatyaspor'da kulüp başkanı Adil Gevrek, çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Ülker Stadı'nda oynanan müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gevrek, galibiyetten dolayı futbolcuları ve teknik heyeti tebrik etti.

Fenerbahçe karşısında iyi bir performans sergilediklerini vurgulayan Adil Gevrek, "Çok güzel bir oyun ve 3 golle 3 puanı aldık. Kolay bir maç olmadı. Takımımız her geçen gün daha da üstüne koyarak gidiyor. Çok önemli bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Takım olarak çok iyi mücadele ettiklerinin altını çizen sarı-siyahlı kulübün başkanı, "Tüm takımın performansı bizi çok mutlu etti. Bu oyun gelecek için bize ciddi bir umut verdi. Bugün oynadığımız oyunla iyi bir takım olduğumuzu gösterdik." diye konuştu.

Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor'un karşılaşmadaki ikinci golünü atan ve gösterdiği performansla dikkati çeken Umut Bulut ile ilgili bir soruya, "Umut, Süper Lig'de en fazla forma giyen 3 oyuncudan birisi. Çok müthiş bir performans gösterdi." cevabını verdi.

İstanbul, AA

FOTO: Başkan Gevrek ve yöneticiler, maç sonunda takımı alkışladılar

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Hakan (3 yıl önce)
    Umut Bulut'un golü kapak olsun, haftanın golünü attı, full pres yaptı, helal olsun. Kubilay'a gelince kaptığı toplara bakıp alkışlarsınız biraz futboldan anlıyorsanız. Hamza Hoca formayı hak edene veriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    hocayı eleştirenler ne zamandan beri akbaba oldu. eleştirenlerden biride benim.. sizler belki adil gevrek zamanında malatyasporlu oldunuz. ben 1977. yılından beri malatyasporluyum eleştirenlerden çoğuda yılların taraftarı. ve tekrar söylüyorum. umut bulut.. kubialy kanatsızkuş.. erkan kaş ahmet ılıdz bu ligin oyuncusu değiller.olcay şahan bundan 4-5 sezon öce çok iyidi artık o da bitti içi boşalmış oyuncu. gelelim fener bahçe maçına. tamam takımımız harika oynadı ellerine ayaklarına sağlık. ama fenerbahçe topmu oynadı. beşiktaş gibi baskı mı yaptı. yarin cueva ve lukiki hazır olsada bu adam kubilayı ve umutu kesmez. ve yinede eleştirecez. biz demiyoruzki adil gevrek gitsin ahmet veya mehmet gelsin. yanlışı söylemek suçmu
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (3 yıl önce)
    Başkanım,bu başarıdada sizin payınızın yüksek olduğunu çok iyi biliyoruz.Menfaatçilere takımı teslim etmediğiniz için size minnettarız. Taraftar olarak sizi şeffaf olmak şartıyla sonuna kadar destekliyoruz...
    0
    0
    Yanıtla
  • gursel.korkmaz@gmx.de (3 yıl önce)
    Malatya Sporumuzu kutluyorum gösterdikleri başarıdan dolayı 3-0 lik galibiyet ile her oyuncuyu ve yonetimi tebrik ediyorum. Avrupalı bir Malatyalı olarak.Basarilarinin devamını bekliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gürsel Korkmaz (3 yıl önce)
    Malatya Sporumuzu kutluyorum gösterdikleri başarıdan dolayı 3-0 lik galibiyet ile her oyuncuyu ve yonetimi tebrik ediyorum. Avrupalı bir Malatyalı olarak.Basarilarinin devamını bekliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Sayın Başkanım takımın teknik heyetinin ve oyuncularının arkasında durduğunuz ve onları bazılarının sofrasında yem etmediğiniz için teşekkür ederim.Bu tutumunuz sarih hatalar olmadığı sürece devam etmesi temennisiyle işiniz rast gelsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Başkanım Allah çabanızı boşa çıkarmayacak işallah. Akbabalar takımı teslim etmediğiniz için Allah sizden razı olsun. Takım taş gibi ama bu seferlik Hamza da yırttı
    0
    0
    Yanıtla