SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan 18'inci Kez Malatya'da

0
Güncellendi - 2018-06-02 05:54:48
Cumhurbaşkanı Erdoğan 18'inci Kez Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin mitingine katılmak üzere Malatya'ya geldi.

Malatya'ya 16 yılda 18'inci ziyaretini yapan Erdoğan'ın uçağı saat 17.10'da Malatya Erhaç Havalimanına indi. Erdoğan'ı havalimanında Malatya Valisi Ali Kaban, 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, AKP Genel Başkan Yardımcılarından Mahir Ünal, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, milletvekilleri ve milletvekili adayları, protokolun askeri ve sivil mensupları, meslek kuruluşlarının ve bazı STK'ların temsilcileri ile partililer karşıladı. Karşılamaya, oğlu Elazığ Milletvekili adayı olan eski bakanlardan Mehmet Ağar da katıldı.

Erdoğan'ın konvoyu, saat 17.25'de havalimanından kent merkezine hareket etti. Yol güzergahındaki Özal Köyü'nde vatandaşlar tarafından durdurulan ve burada yaklaşık 15 dakika kalan Erdoğan, mitingin yapıldığı Büyükşehir Belediyesi yanındaki meydana saat 18.05'de ulaştı ve konuşmasına başladı.

Erdoğan'ın konuşması 18.40'a kadar sürdü. Konuşmasından sonra miting meydanında, MHP 1. sıra adayı Mehmet Fendoğlu'nun yanı sıra bazı vatandaşlarla ve kendisiyle mutlaka görüşmek isteği haberlerde yeralan engelli vatandaşla görüşen Erdoğan, saat 19.30'da, TESK'in Havuzbaşı Restaurant'ta düzenlediği Esnaf İftarı'na katılmak üzere alandan ayrıldı. 21.20'ye kadar iftarda kalan Erdoğan, daha sonra havalimanına hareket etti. Erdoğan, saat 21.50'de Ankara'ya gitmek üzere Malatya'dan ayrıldı.

MİTİNGDE TÜFENKCİ VE ÇALIK KONUŞTU..

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Bir yandan demokrasiyi geliştirmeye çalışıyoruz bir yandan kardeşliği tesis etmeye çalışıyoruz." dedi.

Tüfenkci, Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Başkanlığı tarafından Büyükşehir Belediyesi yanında düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, partisiyle kentin kaderinin adeta bir olduğunu söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kuruluşundan itibaren Malatya'nın hep yanlarında olduklarını ve 24 Haziran'da da bu desteğin süreceğini belirten Tüfenkci, Malatya'nın kendi ülkesine ihanet edenlere karşı her zaman yumruğunu sert tuttuğunu ifade etti.

Bakan Tüfenkci, bir yandan terör örgütleriyle mücadele ederken bir yandan da ülkeyi büyütmeye çalıştıklarını dile getirerek, şöyle devam etti:

"Bir yandan demokrasiyi geliştirmeye çalışıyoruz bir yandan kardeşliği tesis etmeye çalışıyoruz. Biz 81 milyonu bir ve beraber görüyoruz. Malatya'nın her bir karış toprağını karış karış gezerek kardeşliğimizi tesis ediyoruz."

Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ise kentin bugün çok önemli bir misafiri konuk edeceğini bildirdi.

Recep Tayyip Erdoğan'ı 24 Haziran'da Cumhurbaşkanı seçeceklerini ve Malatya'nın tüm ilçeleriyle seçime hazır olduğuna dikkati çeken Çalık, "İnce'ye inat, bütün muhalefete inat, 'Durmak yok, yola devam' diyoruz. Cumhur ittifakıyla Recep Tayyip Erdoğan'a güçlü meclis, hükümet için güçlü Türkiye için bütün Malatya liderinin arkasında duruyor. Beydağı gibi dimdik duruyor inşallah. Kardeşlerim vakit Türkiye, Malatya vakti. İnce'yi de Kılıçdaroğlu'nu da sandığa gömme vakti." şeklinde konuştu.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

34 yorum yapılmış

  • Turan (6 yıl önce)
    Malatya halkı da nihayet uyandı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan DURSUN (6 yıl önce)
    Sonuna kadar yanındayız UZUN ADAM... DEVAM DEVAM DEVAM...
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    reisle devam oyumuz senindir ama bu vekillere Malatyadan oy yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir (6 yıl önce)
    Malatya gübbür gümbür. 6 0 olacak ALLAHIN izniyle. Yorumcu arkadaşlar sandığa gittiklerinde vijdanların sesini dinleyip yine doğru bildiklerini yapacaklardır. Bunu kendileride çok iyi biliyor. Ne çabuk unuttunuz, tamir için giden uçakların geri dönmediğini, aybaşı geldiğinde dairelerdeki memurların maaşımı alamam para biter korkusu ile erkende sıra kuyruğuna girdiğini, şu ülkenin güzelliğine bak her cebde 0 araba anahtarı, herkesin 0 yaş evi, nerde görülmüş 60 ay hatda 120 ay taksitle ev almayı, bunlar niye istediğinde istediği kanunu çıkartıyor, istediğinde istediği işi hemen yapıyor. Buda parlementer sistemin güçlü olmasından ileri geliyor. Başkanın elini güçlendirinki dünyada bizi sevmeyenler bir daha yıkılsın. ALLAHA emanet olun.
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ (6 yıl önce)
    sayın cumhurbaşkanım sen kemal Kılıçtaroğlu na sürekli diyorsun ya ssk yı batırdın adam bir hata yapmış olabilir ya sen ne yaptın senin hatandan dolayı az kalsın ülke bölünüyordu şu feto ya verdiğin destekten dolayı sen selam gönderiyordun sen davet ediyordun sen ne istedinde vermedik diyordun ya sen bu hasret bitsin diyordun kimin yaptığı hata BÜYÜK.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayna (6 yıl önce)
    Kardeşlerim dış güçlerin fetönun oyununa gelme oyunu gör reise sahip çık cepheye askersiz yollama ak partiden önce ülke ne haldeydi unutma bir düşün geçmişi siyasette her zaman tecrübe kazanır Malatya adaylarimiz tecrübeli Malatya kazanacak Türkiye kazanacak durmak yok yola devam..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayri Dalan (6 yıl önce)Ayna isimli kullanıcı yorumuna
    Dış güçler, üst akıl, bizi kıskananlar, bizi çekemeyenler:) Güzel bahaneler.
    0
    0
    Yanıtla
  • akkurt (6 yıl önce)
    REİS CUMHURBAŞKANIMIZ SENSİN.GENEL SEÇİMDE MHP KUSURA BAKMA.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (6 yıl önce)
    Arkadaşlar eğri oturup doğru konuşalım. Bugün Öznur Çalık kalabalığın az olmasına yağmuru bahane etmiş. Milletvekili adayları bile diken üstünde. Şuan Akp ve mhp arasında 3. yü kim alacak yarışı var. ORC ve ANAR firmalarının anketinden haberiniz vardır muhakkak. Cumhurbaşkanı platforma çıkar çıkmaz destek istedi. Yağmurun daha çok şiddetlenip artmasından endişe ederek hemen oy istedi. Biraz uyanık olalım. Herkes aklı başında seçmen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Veysel (6 yıl önce)
    Büyükşehir Belediyesini ziyaret ettiğini nerden çıkardınız. Ziyaret etmedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yunus Önal (6 yıl önce)
    Cumhurbaşkanımız gadan dağlara gide. Ama vekiller.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali (6 yıl önce)
    Oylar Akpartiye yine gittiği yere kadar devammm Emperyal güçlerin uşaklarına oy yok uçakları gömen zihniyeti sandığa göemeceğiz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Pala (6 yıl önce)
    Sayin cumhurbaskanim oyum sana helal olsun ama akp ye oy yok cünkü adaylar ona layik degiller oyum vekillikte mhp ye
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇİFTÇİ44 (6 yıl önce)
    #Sıkıldık. #Tamam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (6 yıl önce)
    Ne de korkunc bir kalabalik olmus oyle... oylar akpye ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferhat (6 yıl önce)
    Vekillerdenden dolayi kimse gelmedi yazik
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı44 (6 yıl önce)
    Arkadaş siz oruç mı tutmadınız anlamıyorum ki insanın hali kalmıyo bu yağmurda gitmiş gidecek kadar kişi eleştircekseniz doğru düzgün eleştirin bence tamam bende akp mv ni beeğenmiyorum ve mhp ye verecem de bişeyler söylerken doğrı düzgün söyleyinde dinleyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (6 yıl önce)
    Millet vekilleri . son virajda .biktik .bunlardan .reisten baskasi yalan .
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (6 yıl önce)
    Çeketimi koyarım devri bitti. Aslında çeketini koysa daha iyiydi...
    0
    0
    Yanıtla
  • MAHMUT SARICI (6 yıl önce)
    Tepki REİSE değil, Malatya vekillerine ve teşkilatına
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    He he..eski hava yok. görmüyonuz mu yağmuru. hem de oruç ramazan var. bir ay sonra görürsünüz ilgiyi alakayı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Snr (6 yıl önce)
    Hem yağmur hem ramazan....
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (6 yıl önce)
    TAYYİP ERDOĞAN SEN ÇOK YAŞA EMİ
    0
    0
    Yanıtla
  • Demirci (6 yıl önce)
    Sadece Malatya da değil hiç bir yerde etki yok. Millet kendisi gibi düşünmeyenleri hainlikle , Bizans artığı olmakla, copluk olmakla suçlayan bu iktidardan bıktı. Şimdi sayın Çalık gaza gelmiş birilerini gömüyor boyuna. Sayın Çalık bu süslü laflardan ziyade meclis kürsüsünde bi arz-ı endam etseydin de bir de malatya nin hakkını savunurken görseydik seni. Artık TAMAM...
    0
    0
    Yanıtla
  • Baba44 (6 yıl önce)
    Reise oy var vekile yok oyum mhp ye
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (6 yıl önce)
    Reis destan yazmaya devam edecek malatya da 6. 0 olacak mhp chp. Iyi parti saadet den bir millet vekili belki o da chp olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Nerde o eski mitingler :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    Burada yorum yapan arkadaşlar yağan yağmuru farketmedi herhalde..siz rahat olun burada eze eze alacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Niyazi (6 yıl önce)
    Eski mitinglerden eser yok.Artık millet sıkıldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (6 yıl önce)
    İlk defa 10 bin den az kişi vardı
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (6 yıl önce)
    Eski tadı yok.Bezdirdiler Malatya yı.Akp li olmak hiç önemli değil bizim için artık sıradan.Bunu bugün gerçekliğiyle gördüm.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayri (6 yıl önce)
    Ben katılım az olacağı için stadyumda yapar diye düşünüyordum. Artık popülaritesini kaybetti. Aynı sözler, aynı vaatler.
    0
    0
    Yanıtla
  • canbay (6 yıl önce)
    Vallahi on altı yıldır eski plaklar gibi değişen bir şey yok varsa siz AKP 'seçmen kardeşler sölesin Yeter artık kandırmayın Yıl 2011'di.. Seçimlere doğru şehirlerin büyük bölümünde aynı afişler vardı.. Tayyip Erdoğan gökyüzüne bakıyor ve yanında şöyle yazıyordu: -YERLİ UÇAĞIMIZ GÖKLERDE.. Bilmiyorum siz baktınız mı? Ben 7 yıldır bakarım o gökyüzüne, daha göremedim o yerli uçağımızı.. Muhtemelen Sayın Cumhurbaşkanı da bakıyordur, muhtemelen o da hâlâ göremiyordur.. Eğer o görüyor da ben göremiyorsam, büyük olasılıkla, baktığımız gökyüzü, aynı gökyüzü değil.. Yıl 2015'ti.. Yine seçim vardı ve yine şehirlerin reklam panoları afişlerle doluydu.. Bu kez Ahmet Davutoğlu gökyüzüne değil, direkt gözümüzün içine baka baka şöyle diyordu: -YERLİ YOLCU UÇAĞIMIZI YAPIYORUZ.. YERLİ SAVAŞ UÇAĞIMIZI YAPIYORUZ.. Şaka değil 2011'de göklerde olduğunu söyledikleri "Yerli Uçağımızı" 2015'te kesin yapmaya karar vermişlerdi.. Üstelik bu kez bir adım daha atıp, kuyruk numarası bile koydular.. Kimilerine göre TRJ 328, kimilerine göre TRJ 628.. O gün bugündür bakıyorum, hâlâ yok hâlâ yok.. Yeni dönemde polislerimizin, öğretmenlerimizin, hemşirelerimizin, din görevlilerimizin emeklilik ek göstergelerini 3600’e çıkaracağız. Buradaki adaletsizliği bu vesileyle inşallah gidermiş olacağız” Kim diyor bunu, 16 yıldır iktidarda olan AKP Genel Başkanı. Başka neler vadediyor: - Yeni yönetim sistemimiz, yasama, yargı ve yürütme organlarımızı daha güçlü hale getirecek. Daha tarafsız bir adaletin tecellisi olacak. - Demokrasi tüm kurallarıyla eksiksiz işleyecek. Yeni sistemde, yönetimde söz sahibi olmanın yegâne yolu seçimlerle milletin kararından geçecek. Bu sayede istikrar kalıcı hale gelecek... Peki, 16 yıldır bu ülkeyi kim yönetiyor. Bunca hukuksuzluk, antidemokratik uygulamalar hangi dönemin ürünü. Mesela; TSK’ya kumpaslar kurulurken, Atatürkçü subaylar sahte, uydurma belgelerle içeri atılırken, Ülkenin Genelkurmay Başkanı tutuklanırken, hatta “kozmik” odaya girilirken, İktidarda kim vardı.Yeter dedik artık kandırmayın.31.05.2018
    0
    0
    Yanıtla
  • ali er (6 yıl önce)
    milletvekili adaylari yuzunden mitingede ilgi yoktu.Malatya da eski hava yoktu cokk belli.ekonomide etkiledi tabi
    0
    0
    Yanıtla