SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'da

0
Güncellendi - 2019-03-07 18:11:56
Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mitinge katılmak üzere saat 14.00'de uçakla Malatya’ya geldi.

Havalimanında Malatya Valisi Aydın Baruş, 2. Ordu Komutan Vekili Korgeneral Sinan Yayla ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat tarafından karşılanan  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Havaalanından miting yapacağı kent merkezine doğru yola çıkan Erdoğan’ı taşıyan otobüsün önünü sık sık kesen vatandaşlar Erdoğan’a tezahüratlarla destek verdi. Kadınlara bez torbalar içinde çay, çocuklara ise oyuncak dağıtan Erdoğan sevgi gösterilerine selamla karşılık verdi.

Cumhurbaşkanının konvoyu, havalimanından miting alanına 55 dakikada ulaştı. Miting alanında karşılayanlarla tokalaşan Erdoğan, saat 15.15'de konuşmaya başladı.

AA- iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • turan yorulmaz (5 yıl önce)
    Ne ala memleket. Bakalım sonumuz nereye varacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (5 yıl önce)
    Vali bey, sizi tebrik ederim.Şu siyasileri yanına bırakmadığın için...Görevden alınırsan da alın...
    0
    0
    Yanıtla
  • latif (5 yıl önce)
    MASKİYE BİR EL ATIN ALLAH RIZASI İÇİN OKADAR ÇOK İSRAF VARKİ HEP TORPİLLE İŞE GİRMİŞLER ADAMLAR İŞE GELMİYOR ALTLARINADA MÜTAHİTİN ARABASINI VERMİŞLER ANTEP MARAŞ İŞ İCABI GEZİYORLAR AYRICA MÜTAHİT ARAÇLARINA MAZOTLARI DOLDURDU NEYMİŞ BORU TESTİ
    0
    0
    Yanıtla
  • Karakaş (5 yıl önce)latif isimli kullanıcı yorumuna
    kesinlikle size katılıyorum latif bey . Maskiye el atılmalı çünkü Ankara da ikamet eden Malatyanın hiç bir yerini bilmeyen adama neymiş danışmanlık görevi verilmiş her ay maaş bordrosu 10 Bin TL den fazla maaş veriliyor bu zata.
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim ALTUNTAŞ (5 yıl önce)
    Böyle bir liderin böyle bir şahsiyetin sevgisine bu coşkuyu hiçe sayıp ben bu mileti toplattım ben olmasam olmaz diyecek o şahsiyetleri merak ediyorum bekliyelim hele kim ne diyecek
    0
    0
    Yanıtla