SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'dan Ayrıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'dan Ayrıldı
A- A+ PAYLAŞ

Miting ve toplu açılışlar için Cumartesi günü Malatya'ya gelen ve geceyi burada geçiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pazar günü öğle saatlerinde Diyarbakır'a gitti.

Cumartesi günü İstanbul'dan Malatya'ya gelen, Büyükşehir Belediyesi yanındaki alanda mitinge katılarak konuşan ve birçok tesisin toplu açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi ziyaretinin ardından Merkez Spor Salonu'nda İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen toplantıya, ardından da Mövinpick Oteli'nde sektör ve STK temsilcilerinin davetli olduğu buluşmaya katıldı. Erdoğan, geceyi Mövenpick Oteli'nde geçirdi. Erdoğan, buradaki toplantının ardından dinlenmeye geçmeden önce, kendisini görmek isteyen vatandaşlarla görüştü.

Pazar günü de,  kendisiyle birlikte Malatya'ya gelen Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile bakanların yanı sıra, milletvekilleri, bazı parti yöneticileriyle birlikte kahvaltı yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beraberindeki parti üst yöneticileri ve bakanlarla buradan havalimanına geçti ve saat 13.00'de uçakla Diyarbakır'a hareket etti. Cumhurbaşkanı ve beraberindekileri havalimanında Malatya İl Protokolu, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, parti il ilçe yöneticileri uğurladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son 7 yıllık yurt gezilerinde, ilk kez ziyaret ettiği bir ilde gecelediği bildirildi.

Bu arada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Malatya ziyareti nedeniyle, alınan güvenlik önlemlerine katkı için yaklaşık 20 ilden Malatya'ya gelen takviye polislerin bir bölümü Cumartesi gecesi Malatya'dan ayrılırken, Pazar gününe kalan 10 ilin polis kuvvetleri de, Cumhurbaşkanının gitmesinden sonra Malatya'dan kadrosunda yer aldıkları illere hareket ettiler.

malatyahaber.com- Görüş Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • Hakan (1 yıl önce)
    Vay arkadaş parayla toplanılan zorla getirilen yaklaşık 15 ilden toplanilip getirilen insanları bilmesek bunuda yiyeceğiz ama o kadar çok kazık yedik ki artık yer kalmadı hadii size bayy ve birde o koltuktaki tutkalı sokme zamanı geçti bile artık yeter..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • alper (1 yıl önce)
    koskoca cumhurbaşkanı geldi gitti 3 tane toplantı yaptı ağzından kayısı lafı çıkmadı. yazık malatya'lıya.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan (1 yıl önce)
    Anlı Şanlı Türk Ecdadıyız,İslamın neferiyiz evelAllah OSMANLI TORUNUYUZ
    %28
    %72
    Yanıtla
  • Arda (1 yıl önce)
    Dün bugün yarın daima RTE altılı masa yan gelip yatsın reis tozu dumana katarak devam ediyor
    %37
    %63
    Yanıtla
  • Hayal (1 yıl önce)
    Yukarıdaki 1. fotoğrafı görünce, eski nostalojik fotoğrafların altında yazan "Gün olur ki hayali cihan değer" sözü aklıma geldi...
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Yeşil (1 yıl önce)
    Büyükşehir Belediye Başkanı B üyük bir resmini de yapıştırarak bilbordlarda 4 Milyon M2 yeşil alan yaptık diyor... Dedim bir hesaplayayım, 4 Milyon M2 neye tekabül ediyor... Sadece 4 KM2... Yanlış duymadınız, sadece ve sadece 4KM2 cik bir yeşil alan... Bunlar kaç yıldır belediyede, ve malatya merkezin yüzölçümü ne kadar? Malatyanın şehir merkezi yüzölçümü 12313 KM2, oranlarsanız bu sadece 4/12313 yapar... Görüyormusunuz bunları, 4Milyon M2 yazarak yutturacaklar, sanki malatyanın tamamını yeşil alana çevirmişler gibi bir izlenim veriyorlar
    %81
    %19
    Yanıtla
  • işçinin ikramiyesi zammından kesip harcıyor
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Alanı kare olarak düşünürsen kenarları 2km olan bir kare demekmiş... Gerçekten birşey değilmiş...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)Hak isimli kullanıcı yorumuna
    Aslında santimetrekare olarak yazsa daha güzel olur.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • burimi (1 yıl önce)
    az kaldı kurtulacagız bunlardan .
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Cumhuriyet -î El Aziz (1 yıl önce)
    Mustafa Kemal Atatürk'ün askerleriyiz.
    %52
    %48
    Yanıtla
  • Reis (1 yıl önce)
    Malatyanın Altılı masası iş başında İnslalh 2023 de kurtulacağız bunlardan
    %64
    %36
    Yanıtla
  • çeşme (1 yıl önce)
    Malatyadaki mevcut çeşmelere açılış töreni yapılması unutuldu....Bu belediyenin bir ihmali...
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Evet çünkü bu sefer Battalgazi devlet hastanesi Hekimhan Sivas 104km lik yol açılışı toplam da 33milyarlik yatırım açılışi yapıldı. çeşme açılışını ancak siz yaparsınız keşke onu bile yapsanız
    %42
    %58
    Yanıtla
  • içi boş hastaneyi açsan ne olur açmasan ne olur. bir emar cihazı bile almamışlar, odaya sadece doktor oturtmakla hastane olmuyor.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Emar cihazını bırak bir tane uzman doktor yok hepsi asistan özellikle acil için diyorum yazıklar olsun anca yol yaparlar hastane yaparlar tünel yaparlar çok lazım demi gördük işte pandemi de sağlık sisteminin ne kadar berbat bir halde olduğunu bir tane fabrika açsınlar vallahi 3 tane dışımı kendim kirmazsam namertim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Dünya lideri, son halifemiz ümmetin umudu başkomutan reisimiz güle güle gidiniz
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Yakaliginda bir sınırı var . Hangi dinin halifesiymis . Şirkçi
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Halife Demek Ümmetin Umudu Demek... Ayıptır Yaaa Anladık Yağcılık Yalakalık Yapıyorsunuz Ama Bu kadarıda Pes Yani...
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Ya sabır
    %89
    %11
    Yanıtla
  • MLT (1 yıl önce)
    Bunların haline gerçekten üzülüyoruz...
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Kündübegli (1 yıl önce)MLT isimli kullanıcı yorumuna
    Siz 6+2 masanıza üzülün asıl
    %30
    %70
    Yanıtla