SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'ya Geliyor

0
Güncellendi - 2019-02-16 04:25:00
Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'ya Geliyor
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart yerel seçimleri kapsamında vatandaşlarla buluşmak ve yapımı tamamlanan bir dizi belediye ve kamu yatırımlarının açılışını yapmak üzere 5 Mart’ta Malatya’ya geleceği bildirildi.

AKP İl Başkanı İhsan Koca,  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Malatya’ya geliş tarihinin 5 Mart olarak planlandığını belirterek “Şimdilik böyle bir tarih planlandı ancak Sayın Cumhurbaşkanımızın programına göre bu tarih değişebilir” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Malatya’da bazı yatırımların açılışını gerçekleştirip mitingi düzenleyeceğini kaydeden AKP İl Başkanı İhsan Koca,  “Üniversitelerimizin yaptığı yatırımlarının Cumhurbaşkanımız tarafından açılışının yapılması için talepleri var. Biz bu talepleri ilettik.  Sayın Cumhurbaşkanımızın programı ilerleyen günlerde tam olarak netleştiğinde kamuoyu ile ayrıntıları paylaşacağız” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • cemal (5 yıl önce)
    herkes burda yazıyor ama oya geldimi reis için veriyor demekki susmak lazım birgün ak parti oy kaybederse başka partide aday olmak için sıraya geçerler ama olan reis e olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Gel başkanım gel.Malatya tamam diyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • GARİBAN (5 yıl önce)
    Sayın Cumhurbaşkan'ıma sormak istiyorum.Bu haksızlıklar daha ne kadar devam edecek.Ak Partili torpilimiz yok diye benim çocuklarım bir işe girmeyecek mi??Çocuklarım sınavlarını kazanıyorlar, mülâkatta eleniyorlar.Niye ?? çünkü Ak Partiden torpilimiz yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.ali (5 yıl önce)
    Malatya’nın en büyük sıkıntısı REİS in vizyonuna uygun Malatya için dertlenecek belediye başkanları ve milletvekilleri olmaması varmı yok ömrümüz Malatya’da geçti sorunlar üç aşağı beş yukarı belli o nedenle kimseden bir beklentimiz yok mahalle arasında binaya sıfır benzinliğe ruhsat veren ve o benzinliğin açılışına gelen vekil in temsil ettiği düşünceden ne gibi bir beklentimiz olabilir ki . Oyumuz REİS e oda olmazsa kimin için AKP ye oy vereceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • MERVE (5 yıl önce)
    Reisim vekillere sor hızlı tren ne oldu. Kuzey çevre yolu ne oldu. Battalgazi hastanesi ne oldu . Kuzey çevre yolu ne oldu Malatya kaç kat büyümüş diye size gelen doğru dürüst hiç bir haber yok, halkın içine bir anket yapacak birini gönderin bakın malatya da oylar nasıl kayboluyor ve kimlerin yüzünden seçim zamanı ne sözler veriliyor seçim bitince hiçbir vekile ulaşamıyoruz görüşmek istemiyorlar halkın içine girmiyorlar siz olmazsanız malatya AKP %30 lara düşecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Cumhurbaşlanımıza cevreyolu altında inceleme yapsın, en yüksek oy veren çeyreyolualtındaki mahallelerdir ancak zerre hizmet yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Kavşaklara çicek dikersiniz yalan yanlış malumat verirsiniz hazırlığınız biter
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrullah Demirhan (5 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Hahahahaha :) çok iyiydi bu yorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Sevgi dolu coşkuyla bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Malatya'nın en büyük sorunu trafik çözüm için ihalesi yapılan Kuzey çevre yolunda halen bir ilerleme yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • MASKİ (5 yıl önce)
    şu kurumun defterini iste de gör bakalım bir sular idaresinde sudan başka nelerle uğraşıldığını.(personele zulüm,koltuğunu kaybetme derdine düşmüş idareciler,haksız unvanlar,çalışanı ezmeler,personele çalışmazsan kapı orada diyen idareci(!)ler,haksızlığı söyleyeni perme perişan etmeler)
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkem ve Malatyam (5 yıl önce)
    Tüm Malatyalıları bu habere yorum yazmaya davet ediyorum. Doğru yapılanlar yanında dağlar kadar tüm sıkıntılarımızı aktaralım ki sayın Başkanımız incelettirsin ve doğrular yapılsın. Aksi takdirde Malatyamız bitiyorrrrrr. Kuzey çevre yolu iptal güney çevre yolu, İstasyon kavşağıda dahil alt geçitler acilen yapılsın. Stadın yeri ve durumu tartışılsın, Kayısı kenti Malatya kayısı konusunda bitmemeli, Acilen Şeker fabrikasını içerisine alan KİMYA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ kurulmalı. Ova yapılaşmasında güney çevre yolu etrafında dağ manzaralı yeşillikler içerisinde yeni bir MALATYA oluşturulmalı. Yer altı suyu atık sudan ayrılmalı ve ucuz maliyetle arazi sulamaya verilerek sondajlar kapatılmalı. Evsel atık su arıtımı olması gerektiği gibi yapılıp bu su tarım arazilerinin sulama suyu olarak kullanılmalıdır. Dikey yapılaşma yerine yatay ve yeşillikler içerisinde yeni bir Malatya için planlar hazırlanmalı. Sokak güvenliği için özen gösterilmeli. Malatya da yetiştiirlecek endemik bitkiler için acil master plan hazırlanmaı ve hayata geçirilmeli. Bu konu gençliğin yeni iş imkanları olacak. Tüm Malatyalılar herkes güzel bir Malatya için fikirlerini yazsın Başkanımıza ulaştırabilelim. Saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Başkan kendi seçiyor m.vek.ve il yönt.bel.bşk.daire müd. kime neyi nalatalım.18 senedir malatyanın ihtiyacını bilmiyorsa varsın o koltukta oturmasın.HZ.ömer 'in (R.Anh) durumunu herkes biliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (5 yıl önce)
    PARTİLİ cumurbaşkanı,malatya eski malatya değil,Hep aynı yüzler mil.vek.hep aynı kişiler İl yönetiminde ve beld.bşk. da size malatyadan eski oy çıkmaz.Bu getirdiğiniz sistemden en çok zararı AKP görecek.1 Nisan sabahı hayrola...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Kara (5 yıl önce)
    Sayın Cumhurbaşkanımızdan Hava Alanına vatandaşın rahat bir şekilde ulaşımını sağlayacak Belediye otobüsü hatının konulmasını istiyeceğiz.İnşallah talimat verir ve vatandaş rahatlar.Reise güveniyoruz.Yaparsa o yapar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz dertli (5 yıl önce)
    Çevre yolu hızlı tren Vagon fabrikası sorunları ortadayken belediye meclisinde oylar muhalefet e gider
    0
    0
    Yanıtla
  • Hızlı trende de sorun yok, Vagon fabrikası da Kızılay tarafından üretime geçecek, her iki çevre yolunda da çalışmalar hızla devam ediyor, laf olsun muhaleif olayım diye torba dolduramayan lafları lakırdı etmenin de bir manası kalmadı. Geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • İtirazzz (5 yıl önce)
    Sayin cumhurbaskanim gelmisken size havalimani tasimaciligini usulsuz ihaleleride soralim ..
    0
    0
    Yanıtla
  • ESNAF (5 yıl önce)
    Reisim vekillere sor hızlı tren ne oldu. Kuzey çevre yolu ne oldu. Battalgazi hastanesi ne oldu . Kuzey çevre yolu ne oldu Malatya kaç kat büyümüş görün iste
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Sayin Cumhurbaskani na bizim milletvekillerimiz havaalanini, Cevreyolu, Hizli tren, bir sorsunlar. Merak ediyorum vallahi.
    0
    0
    Yanıtla