SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Cumhurbaşkanı Erdoğan Salı Günü Malatya'ya Geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Salı Günü Malatya'ya Geliyor
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 23 Mayıs Salı  günü Malatya’da olacağı bildirildi.

Alınan bilgilere göre, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçiminin ikinci tura kalması üzerine, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu kapsamında yurt gezilerine öncelikle deprem bölgelerinde başlayacağı ve 23 Mayıs Salı günü de Malatya’ya geleceği belirtildi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 1. Tur Seçiminde Malatya’da yüzde 70 oranında oy alan Erdoğan’ın program içeriğinin netlik kazanmadığı, ancak Kültür ve Turizm Bakanlığı Malet Konteyner Kenti’ni ziyaret edeceği ve buradaki depremzedelerle bir araya geleceği öğrenildi.

Erdoğan'ın Malatya'yı da kapsayan gezisinin daha önce 21 Mayıs Pazar olarak planlandığı, ancak sonra 23 Mayıs Salı olarak değiştirildiği, Cumhurbaşkanının Malatya'dan sonra Sivas'a gideceği bildirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Orduzulu (12 ay önce)
    Gümrük Bakanlığı'nın konteynır kentini ziyaret edecek inşallah ordan Bulgurlu Orduzu şanlikaya dan gelincik tepe tokiye gider de oraların yollarını halini görür. Fırsat bu fırsat yoksa şanlikaya mahallesinin yollarını kimse yapmaz reis gelmişken oraları görür.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Buna gerçekten inanıyormusun
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Mustafa (12 ay önce)
    Reisim lütfen depremden dolayı mağduruz. Maski calismiyor, verdiğimiz dilekçeler hızlı çözüme kavuşmayı boşverin savsakliyolar. Kesinlikle çözüm üreten yöneticiler lazim
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Mehmet (12 ay önce)
    Temennimiz, cumhurbaşkanlığı oyu bu kadar yüksekte ama neden parti oyu bu kadar düşmüş diye herkesin önünde dile getirmesi.
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Mehmet (12 ay önce)
    Reis Sivas malatya yht yi yapın artık.. malatya hakketti
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Bayram (12 ay önce)
    Başkanım inşaatı alan kişi değil müteahhit tarafından en az 5 gün sulanır.muteaahit firma sulama görevini gece bekçisine veriyor o da zaman bulursa,..
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Hayri Dolan (12 ay önce)
    Halay ekiplerinin hemen ayarlanması gerekiyor. Malatya'nın dört bir yanında aynen geçen pazar gecesi olduğu gibi çılgınlar gibi halay çekip büyük liderimizi selamlayalım.
    %53
    %47
    Yanıtla