SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Cumhuriyeti Kimseye Yem Etme"

0
Güncellendi - 2017-03-27 02:25:45
A- A+ PAYLAŞ

CHP heyeti ile birlikte Malatya’da ‘hayır’ çalışması yapan Erdem Aslanoğlu, “Cumhuriyetimize kurulan bu tuzağı 16 Nisan günü hemşehrilerimizin sağduyusu ile aşacağız” dedi.

“SADECE CHP’Lİ DEĞİL, ÇOCUĞUNUZ OLARAK DA BURADAYIM”

CHP Malatya 26. Dönem Milletvekili Adayı Erdem Aslanoğlu, beraberindeki CHP heyeti ile ‘hayır’ kampanyasına katıldı. İl Başkanı Enver Kiraz ev sahipliğinde gerçekleşen bir dizi ziyarette bulunan Aslanoğlu, AKP’nin yüzde60’ın üzerinde oy aldığı ilçelere giderek ‘hayırda hayır var’ dedi. Aslanoğlu, “Buraya sadece CHP’li olarak değil, Mevlüt Aslanoğlu’nun emaneti, sahici bir Malatyalı yurttaş, kardeşiniz ve olarak geldim. Sizin de benim gibi özelde memleketimize, genelde ise Cumhuriyet’e sahip çıkacağınızdan şüphem yok” dedi.

“OYUNU VER, TAPUYU VERME”

Pütürge, Arapgir ve Doğanyol gibi AKP’nin yüzde 60’ın üzerinde oy aldığı ilçelerde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde dinlediği sorunlara çözüm önerileri de getiren Erdem Aslanoğlu, kahvehanelerde yurttaşlarla sohbet etti. Getirilmek istenenin tek adam rejimi olduğunu savunan Aslanoğlu, “Demokrasilerle takdir tek kişiye bırakılamaz” dedi.

Aslanoğlu, “AKP’ye oy verenlere sesleniyorum; “Ben Tayyip Erdoğan’ı çok seviyorum” diyenlere sesleniyorum. Sev kardeşim, bizim için bunun hiçbir mahsuru yok. Git seçimde oyunu ver. Ama memleketin tapusunu verme. Cumhuriyet’i kimseye yem etme” diye konuştu.

Referandum sürecine kadar Malatya’da olduğu gibi bir çok ilde çalışma yürüteceğini söyleyen Aslanoğlu, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’ın yanı sıra CHP İstanbul Esenyurt İlçe Başkanvekili Ulaş Gürbüz, CHP Malatya İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları yöneticileri ile ziyaretlerde bulundu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız