SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emniyet Müdürüne Kutlama Ziyaretleri

0
Güncellendi - 2021-04-11 02:38:21
Emniyet Müdürüne Kutlama Ziyaretleri
A- A+ PAYLAŞ

Türk Polis Teşkilatı'nın 176. kuruluş yıldönümü dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren kutlamaları kabul etti.

POLİS EŞLERİNDEN KUTLAMA..

Polis Eşleri Derneği Malatya Şube Başkanı Songül Dağdeviren ile dernek yöneticileri, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'i makamında ziyaret ettiler.

Polis eşleri, Emniyet Müdürü Dağdeviren'in şahsında, polis teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladılar ve çiçek verdiler.

Malatya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli personelden de, İl Emniyet Müdürü Dağdeviren'e kutlama ziyaretleri gerçekleştirildi.

VALİDEN POLİSLERE ZİYARET..

Bu arada, Malatya Valisi Aydın Baruş da, 176. yıl kutlamaları kapsamında Malatya'daki çeşitli polis birimlerini ziyaret ederek, personeli kutladı.

Vali Baruş'un, polis merkezleri, şubeler ve kontrol noktalarına yaptığı ziyaretlere İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren de eşlik etti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Kadir Can (2 yıl önce)
    Tüm polis teşkilatını müdürümün nezdinde kutluyorum. Müdürümüzü ve tüm polislerimizi seviyoruz Malatyamıza intizam geldi başarılarının devamını dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (2 yıl önce)
    Yorumum ilk fotoğraf için
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (2 yıl önce)
    Vallahi de Billahi de Tallahi de ben anlayamıyorum. Vaka sayısi günlük 55 binlere ulaşmış. Her gün yüzlerce canımızı kurban veriyoruz. Yüreklerimiz dağlanıyor. Şu paylaşılan fotoğrafa bakar mısınız. Ne maske var, ne mesafe. Napalım şimdi 155 i arayıp ihbarda mı bulunalım. Sayın Müdürüm lütfen istirham ediyorum bu konuda da topluma örnek olun
    0
    0
    Yanıtla
  • Pötürgeli Xalo Ramo (2 yıl önce)Çöşnüklü isimli kullanıcı yorumuna
    Maske ve mesafe olmayan sadece ilk fotoğraf, Müdürüm hanımı ile beraber sıkıntı yok?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sadece fotoğraf a baktığın bellii.!! Songül Dağdeviren diye yazmış (Müdürün karısı) diye parantez içinde belirtmesimi lazım yaani...
    0
    0
    Yanıtla
  • Galiba 1.fotoğraftaki eşi
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeşim haberi düzgün okusan ilk fotoğraftaki hanımefendi Müdür beyin eşi zaten sürekli beraberler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü haklı arkadaşlar ne diyorsunuz? İlk fotoğrafta 7 tane bayan var. Sadece 1 tanesi maskeli
    0
    0
    Yanıtla