SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Davranışı İçimizi Isıttı"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, göreve giderken anneleri yanında olmayan yavru köpekleri soğuk havada görünce önce aracındaki havluyla üzerini örttü, sonra onlara yem bıraktı. Emniyet ise bu videoyu, “Polisin bir yanı da merhamettir...” başlığı ile paylaştı.  

Malatya Emniyet Müdürlüğünde trafik polisi olarak görev yapan bir polis memuru işe giderken, TOKİ bölgesinde  gelen yavru köpek seslerinin üzerine binanın bahçesini kontrol etti. Yavru köpekleri gören polis memuru aracından getirdiği havlu ile onların üzerine örterek ısıtmaya çalışırken, yeni onalar mama getirip yedirdi. O anları ise yanında bulunan eşi kameraya kaydetti. 

Malatya Emniyet Müdürlüğü bu videoyu sosyal medya adreslerinde “Polisin bir yanı da merhamettir... “ başlığı ile  paylaşarak, “Göreve gittiği esnada gelen sesler üzerine kontrol ettiği binanın bahçesinde fark ettiği yavru köpekleri ısıtmaya çalışan meslektaşımızın örnek davranışı içimizi ısıttı” ifadelerini kaydetti. 

Bülten

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Rabbim de senin yuvani içini hep sıcak tutsun inşallah her şey gönlünce olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 Akçadağ (4 yıl önce)
    Polisimiz; zalimlere balyoz,yardıma muhtaçlarada merhametli ve yardım severdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıza Aktaş (4 yıl önce)
    Örnek bir davranış teşekkür ederim. İyiki böyle insanlarımız var.
    0
    0
    Yanıtla